Ny vertsfamilie

Jeg våknet i 11 tiden i dag av at jeg hostet igjen nå voldsomt, off jeg blir så sliten! Har hostet konstant i hele natt, så jeg måtte legge meg på et annet rom så jeg ikke vekte Merranda, stakkars henne. Nå begynner hun også å bli syk, så det eneste hun sier når hun også hoster er "It´s all your fault", haha, off! Jeg har forresten flyttet inn her i dag, har akkurat vært å hentet tingene mine fra tante. Hun har vært til kjempe støtte gjennom prosessen med å bytte vertsfamilie, så tusen takk! Er super fornøyd med familien og kan ikke vente med å få oppleve julen her bort med de. Familien består av far - Shane, mor - Tara, Merranda på 17, sånn som meg og Meghan på 15. 

Meghan til venstre og Merranda til høyre, kjempe fint bilde, men det var også det eneste jeg fant av de to, har ikke bilde av vertsmoren og faren min. 

2 kommentarer

-10.11.2012 kl:02:59


Hvorfor bytta du?
mvictoriah
-10.11.2012 kl:08:39


Anonym: Det funket ikke helt med den andre vertsfamilien, vil ikke si for mye om akkurat det, men det var vel mellom meg og vertsmoren min det ikke fungerte helt. Hadde det jo selvfølgelig bra, men jeg tror at det å bytte blir en del lettere for meg :-)

Skriv en ny kommentar