Regn regn og atter regn

Hei, har egentlig ikke gjort så mye i dag. Kom hjem fra skolen i 3 tiden og da hjalp jeg Tara med å rydde og støvsuge litt i huset. Merranda har vært med Mark på konsert i dag, og har enda ikke kommet hjem, Meghan dro også på samme konserten, siden hun ble ringt opp av venner som hadde en billett til overs. Så da satt jeg her da helt for meg selv og hadde ikke en ting å gjøre, de ditcher meg hele tiden liksom, haha! Jeg stakk ut en tur med Blake til Town for en times tid før jeg så kom hjem å stakk på treningsrommet for å jogge bort litt fett. Jeg kan helt seirøst ikke huske om jeg har trent en eneste gang siden jeg kom, så det var jammen meg på tide. Det skal regne her hele helgen og til og med hele neste uke. Hadde ganske fint vær i dag da, og det kommer vi til å ha i morgen også, men off kjenner det sånn på humøret når det er dårlig vær ute. Blir vel snø her om ikke lenge også, håper virkelig vi får litt snø til jul, får så mye mere julesteming.

Seriøst altså, nå skjønner jeg faktisk hvorfor Washinton er kaldt "Evergreen state".

Spreka! 

Fikk brendt bort en halv burger i dag, ikke værst! 

Meg og beste på sentret i Vancouver i går.

Også fine meg da, as always! 

Var med Margrethe på tirsdag, vi dro på Starbucks, Mc Donalds og Burgerville og kjøpte oss mat, vi hadde absolutt ingenting å gjøre, så da satt vi bare der å spiste da. Hun er også fra Norge forresten, vi går på samme skole, men har ingen klasser i lag, kjipt!

Finner ikke kameraet mitt, så foreløbi så tar jeg bilder med mobilen, vet de suger, men det gjør forsåvidt de jeg tar med kameraet mitt også. Natta ;*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar