Cream cheese filled strawberries

Heisan, i går lagde jeg og Merranda jordbær med en slags kremost fylling, de ble helt sykt gode, så da tenkte jeg og legge ut oppskriften her. Er også veldig enkelt og lage, pluss at det er gjort på 10 minutter.

Det du trenger er: 

* 1 eske/ pakke jordbær

* 225 gram kremost (Philadelphia ost)

* Ca 3 spiseskjeder med melis

* 1 ts med vaniljeekstrakt

* Digestive kjeks (trenger ikke mange, kun til å drysse på toppen av jordbærene)

 Slik gjør du:

1. Du begynner med å vaske og renske jordbærene.

2. Så lager du en grop i hver av de, store nok til at du får plass til kremosten, det kommer jo også ann på hvor mye du vil ha i hver jordbær.

 
3. Så finner du en bolle og blander sammen kremosten med ca 3 spiseskjeder melis og vaniljeekstrakt. Lurt å smake litt om hvor mye melis du vil ha i, hvis du vil ha fyllingen søtere tar du mer melis i, ca 4 spiseskjeder.

4. Du kan fylle jordbærene med en kakesprøyte pose eller bare en vanlig pose. Når jordbærene er fylt legger du Digestive kjeksene i en pose og knuser de til bitte små biter, nesten til pulver. Der etter strør du kjeksen over jordbærene som topping.

Enjoy!   

4 kommentarer

Tante Sofia :)
-21.11.2012 kl:00:46


Yum! Høres nydelig ut. Minner meg om hva æ brukte å spise til frokost iblant over there. Bagels (ristet) med cream cheese og skivet jordbær. Skikkelig sommerfrokost! :)

Snart er det jul; er det noe du vil ha fra Norge? Mine kjære søsken i BG bruker å bestille Tyrkisk Peber og annet salt godteri. ;) Noe du har lyst på? Blir å sende en pakke til Julia (vi er gudforeldre til ho), så æ kan sende med noe til dæ og. :)
mvictoriah
-21.11.2012 kl:05:09


Tante Sofia: Ja, dem er skikkelig gode! :-) Så snilt som spørr! :-) Ja, det stemmer, jeg har veldig lyst på norsk/ svensk melkesjokolade, det savner jeg mye :-)
Eirin
-21.11.2012 kl:17:05


Åhhh! ta såg super godt ut!!!
mvictoriah
-22.11.2012 kl:06:20


Eirin: Mhm, d e d å!! d må du prøve ut!

Skriv en ny kommentar