Hotel Weekend

Heisan, jeg, Meghan, Merranda og Tara kjørte ned til Portland rett etter skolen på fredag for å dra i et bryllup som sakt. Det var et kjempe fint bryllup med masse fine folk, tror alle stor koste segl! Etter bryllupet dro vi tilbake til hotellet og da ble Miranda også med, en jente på Meghans alder, som er venn av familien. Vi våknet til frokost på døra og alle var oppe allerede klokken 10. Da alle var ferdig ordent var det til for shopping, vi alle hadde en kjempe fin dag, og jeg fant meg også en god del klær. Nå venter jeg på at familie og venner skal komme over, siden det er finale i amerikans fotball i dag som vi alle skal se sammen. Her er bilder fra gårsdagen.Dette var etter skolen på fredag, var kjempe varmt i luften og solen skinte, herlig!! 

Hotell rommet vårt. 

Venter på heisen i parkeringshuset, tidlig på morran!Meg og Miranda <3

Alle bilder fra bryllupet tok jeg med tlf, så har null bilder på pcen fra det. 

4 kommentarer

fitnessjenten
-04.02.2013 kl:00:23


fiiine victoria <3 :-)
Ine Cecilie
-04.02.2013 kl:03:32


Så herlig :-)
Tante Sofia :)
-15.03.2013 kl:03:42


Det var en alvorlig laaaaang hotel weekend du forsvant på, må æ si! Nå lurer ihvertfall æ på kor du blei av, og venter på en detaljert oppdatering! :)

Håper du har det bra, og at våren er i gang der borte. Ellers kan æ sende en meter sne eller to... ;)

Take care! :)
Annelie
-17.03.2013 kl:09:47


You need to write here again dear! :)

Haven't seen you in a while - I will text u again, I just have been so busy at home I haven't needed to get out so much. Maren is growing fast - come by & visit any time you want!

Skriv en ny kommentar