Anbefalinger

Hotel Weekend

Heisan, jeg, Meghan, Merranda og Tara kjørte ned til Portland rett etter skolen på fredag for å dra i et bryllup som sakt. Det var et kjempe fint bryllup med masse fine folk, tror alle stor koste segl! Etter bryllupet dro vi tilbake til hotellet og da ble Miranda også med, en jente på Meghans alder, som er venn av familien. Vi våknet til frokost på døra og alle var oppe allerede klokken 10. Da alle var ferdig ordent var det til for shopping, vi alle hadde en kjempe fin dag, og jeg fant meg også en god del klær. Nå venter jeg på at familie og venner skal komme over, siden det er finale i amerikans fotball i dag som vi alle skal se sammen. Her er bilder fra gårsdagen.Dette var etter skolen på fredag, var kjempe varmt i luften og solen skinte, herlig!! 

Hotell rommet vårt. 

Venter på heisen i parkeringshuset, tidlig på morran!Meg og Miranda <3

Alle bilder fra bryllupet tok jeg med tlf, så har null bilder på pcen fra det. 

15 grader og sol

Denne uken har gått helt utrolig fort. Det er 15 grader og sol ute i dag som er en helt knall start på helgen. Nå stikker jeg og fammen til Vancouver for å sove der på hotell siden vi skal i bryllup i kveld etter fulgt av shopping i morgen. Alt er pakk og klart, så må bare stikke. Snakkes mest sannsynlig senere i kveld! 

Goodnight Argent

Heeej, kvelden ble vellykket selv om det ikke kom så veldig mange på konserten. Den varte ikke så lenge heller, men de var kjempe flinke! De framførte både selvskrevne låter og andre kjente sanger. Legger meg nå for å være uthvilt til i morgen, satser på en like vellykket dag. Godnatt! 

Katie og meg :-)

Katie og Maggie 

Oss med kjekkisen i bandet, altså da trommisen. Meg og Maggie med artisten i bandet, han sto på tå når vi tok bildet, tihi.

Concert, wedding and makeup

Hei, overskriften er min plan for i dag og til helgen. Drar mest sannsynlig på Goodnight Argent konsert i kveld med Maggie som foregår på skolen, vet ikke helt om de er så bra, men vi har ikke noe bedre å finne på så hvorfor ikke. Jeg skal også i bryllup til noen venner av familien i morgen, drar rett etter skolen siden det tar en stund å kjøre dit bryllupet skal være. På lørdag har jeg og Meghan satt opp time til å dra å bli sminket av noen stylister på Nordstroms, er helt ny sminke de skal teste ut, så det blir spennende! Har hatt null lekser denne uken så fikk virkelig shainet rommet mitt i går og ryddet i klesskapet. På mandag var vi også på sentret i Vancouver for å finne kjoler til bryllupet, jeg fant en kjempe fin svart kjole jeg ble veldig fornøyd med. Kjøpte med også en veldig bra foundation og en ansiktsvask fra Clinique, og så langt så er jeg veldig fornøyd med begge produktene. Her er sangen Battlegrounds som er den mest kjente sagen av Goodnight Argent. Er selv litt usikker på om jeg egentlig liker sangen. 

Hva skal du til helgen? 

Snowboarding

Heisann, har vært i Portland i dag og rent på snowboard med Meghan og Ryan. Hadde en kjempe fin dag, med unntak at vi måtte stå opp kvart på 5, etter som at det tar to timer å kjøre dit. Jeg har ikke prøvd snowboard siden jeg var 8 eller noe, var bare en gang å, så var på en måte første gang for meg. Meghan har aldri stått på verken ski eller snowboard før så det var litt vanskeligere for henne, men Ryan var til god hjelp. Vi var hjemme i 5 tiden og like etter vi kom i døra hoppet jeg og Meghan i boblebadet, helt herlig etter en lang dag i bakken. Om ikke lenge kommer Margrethe hit, blir nok å se en film eller noe, orker ikke dra ut i kveld, hele kroppen verker og jeg er sykt trøtt! Tok noen bilder med mobilen.Vakkert bilde av oss i heisen

Og enda ett

Lunsj pause

Meghan og Ryan :-)

Mama

Heihei, kom akkurat hjem etter å ha vært med Katie og Maggie i hele dag. Dro til Maggie i halv 3 tiden og var der til Katie kom å plukket oss opp for å så dra på kino. Vi så "Mama" var egentlig ikke så bra som jeg trodde den skulle være, men gikk fint uansett. Etter på dro vi på Mc.Donalds og hang til jeg måtte hjem, siden jeg skal opp så tidlig i morgen. Gleder meg! 

Maggie, meg og Katie, love på dem <3 Snakkes! 

Amerikansk førerkort i boks

Hei, da var enda en uke over og jeg tar helg med god samvittighet, etter en fornøyd innsats i min matte final. Forrige lørdag tror jeg det var hadde jeg min siste kjøretime her i usa. Har hatt hele 15 teori timer og tilsammen 7 kjøretimer, jeg besto selve teorien med glans, men DOL driven, som er oppkjøringen klarte jeg å faile første gangen, så jeg måtte ta den på nytt uken etter. Gikk veldig bra den andre gangen og besto også oppkjøringen med hele 96 poeng av 100. Det eneste som gjenstår nå er å vente til mars slik at jeg kan dra ned til Portland og få sleve førerkortet. Det har seg sånn at du må ha ett "permitt" i 6 måneder før du kan i det hele tatt kjøre og motta førerkortet. For meg har det ikke noe å si etter som at jeg ikke kan kjøre mens jeg er her via Explorius uansett. Til sammen med alle kjøre og klasse timer ble lappen rundt 2500 norske kroner, ja jeg vet, helt sykt billig! Slipper også å ta teorien når jeg kommer hjem, kun 3-4 kjøretimer med oppkjøring som jeg må ta innen 3 måneder etter jeg fyller 18, å det skal jeg vel klare. Blir 18 ca 2 uker etter jeg kommer hjem, blir så herlig å endelig få kjøre selv!

Hero

                   

Nytt design

Da ble det nytt design, var så lei det andre så tenkte å freshe opp med ett nytt, det er selvfølgelig gratis, og nesten samme design og mange flere kan du finne her. Jeg fikset litt på det da og headeren er bare foreløbig, jeg har rett og slett ikke noen bilder jeg kan bruke som header, så det ble bare en litt rask mixing av litt forskjellig akkurat nå, men det blir vel etter hvert, uansett, hva synes du? 

En liten oppdatering

Heihei, bynner å bli en stund siden jeg har blogget nå, så tenkte det var på tide. Sist helg tror jeg det var, sto jeg opp klokken 6 på lørdags morgen for å dra til Lacey en plass nær Seattle. Meghan hadde nemlig fått gavekort fra Cambela´s i julegave, en butikk de ikke har er i Battle Ground, så da tok vi turen dit med Tara. Vi kjørte litt rundt og gikk i litt forskjellige butikker etter Meghan var ferdig på Cambela´s, og vi var blandt annet innom Helly Hansen, som jeg faktisk ikke visste de hadde her i USA. Var litt kult å se et norskt merke her i usa, tror det selger ganske bra også, har sett flere med jakker og klær fra HH i etter tid. Vi endte turen med å dra å spise lunsj på Subway og en carmel frappuccino fra Starbuks. Uka som var gikk egentlig ganske fort etter som at jeg var syk på mandag og vi fikk fri på tirsdag siden det var under 0 grader. Det har seg nemlig sånn at når veiene er glatte av frost så kan ikke de risikere at noen elever kan bli ett offer i en buss ulykke eller noe sånt, siden ingen legger om til vinter dekk her. Det er snø max rundt en uke, og da blir alle hjemme værende uansett, så de ser vel ikke stor vits i det. Uansett så var jeg med Maggie på kjøpesenteret i Vancouver i går og fikk handlet meg litt nye gensere og en kjempe fin veske fra Nordstroms. Innkjøpene kommer i neste eller ett senere innlegg.

Hejdå!