Blogg

Ptown

Heihei, har vært i Portland i dag med Merranda, Meghan og Courtney for å bytte litt klær osv etter julen. Var ikke der i lengre enn to timer, med en tur innom ett kjøpesenter og Starbucks. Var også veldig kaldt, noe som det aldri går ann å vende seg til, hadde en fin dag uansett da. Nå skal jeg legge meg etter å ha sett Lockout, den var egentlig ganske bra, en action film, slik som jeg liker det. I morgen er første skoledag etter juleferie, og vi begynner heldigvis ikke før 10:30. Er så herlig å ha startet på ett helt nytt år. Har egentlig ingen nyttårsforsett, men en ting er sikkert å det er at jeg må bli i bedre fysisk form, som jeg skal gjøre mitt beste i å oppnå!

Meg, Merranda, Courtney og Meghan (som du ikke ser) i rulletrappa på Nordstroms

Meghan og meg i den fine firma genseren til "Shane og Tara´s Truck Repair", haha, følte rett og slett for å ha på meg noe comfy i dag.

Snakkes! 

Happy New Year!

Heisan, har hatt en kjempe fin nyttårsaften her i usa. Var faktisk ikke så veldig annerledes enn fra hvordan vi feirer den i Norge, bortsett fra at vi ikke spiste kalkun da. Rundt 7-8 kom det familie og venner over og Tara ordnet med god mat som hun satte fram. Vi så også nyttårsaften dirkete på tven fra New York. I dag tidligere på dagen dro jeg, Meghan og Shane og kjøpte raketter som vi også fyrte opp kl 12. Har storkost meg masse i hele kveld. Her er bilder fra kvelden.

God mat og drikke!

Meg og hollywood før hun stakk ut med Mark for å feire nyttårsaften i Portland

Allyce og Ryan

Tara og bestemor Lindy

Party Queen # 1

Alle ville hilse på lille Milo

Søte Milo og Allyce 

Allyce og Meghan

BålkooosAlle koset seg med champange mens vi ventet på at klokken skulle slå 12

Nyttårs jenta med stjerneskudd, og Beccy i bakgrunnen

Far og datter tenner på raketter

Ønsker dere i Norge ett riktig godt nytt år!!

Kino

Hei, sto opp i 11 tiden i dag og ryddet i ca en time før jeg tok en dusj, har egentlig ikke gjort en eneste ting i dag. Hjalp Meghan i stallen og har sett en film. Er så herlig å ha ferie, skal nyte de siste dagene. Vi bynner på skolen på onsdag, men vi begynner ikke med ett nytt semester før i slutten av januar. Tror jeg, Meghan og Sydney stikker på kino senere i kveld, vi tenkte å se "This is 40", har hørt den er ganske bra.En veldig awesome dag rettere sakt, snakkes! 

Up in the mountains

Heihei, har vært på "Sunset" i dag, ett fjell ca 40 minutter unna. Dit dro vi for å tilbringe dagen i snøen, siden det ikke er snø andre plasser enn på fjellet. Hadde en kjempe fin dag med bål, aking og mating av fulger. 

McKenzie og søte lille Skylar

Merranda, Courtney og meg

Scott og Rebecca

Meghan og meg

Søte Maddieson

Fine Meghan og Tara

Hahah, se øynene til Merranda! 

Fint!

Knall og fall

Bålkos!

Fine familien, Ryan, Allyce, Maddieson og Lexy

Akeeee

Vi matet fugler med cheese puffs, var kjempe artig! 

Også har vi jo super fotografen Meghan som knipset dette bilde.

Allyce, Tara og Rebecca

Ryan og Meghan på firehjulingen(quad)!

Hva synes du om bildene? 

Ny hest i hus

Dagen før julaften, altså da den 24, dro jeg, Meghan, Tara og Shane til en gård ikke så langt unna for å hente en liten mini-hest som Meghan fikk til jul. Den er helt sykt skjønn, synes jeg i hvert fall, Merranda syns den ser ut som en okse elns, haha! Jeg kom også nettopp inn etter å ha vært i stallen i en times tid, og nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og nyte at vi har ferie. Sto også opp i halv 11 tiden i dag, noe som er veldig tidlig til meg og være, for å trene. Ca tre ganger i uken er den ei dame som kommer hit for å trene sammen med oss på treningsrommet for å vise oss øvelser sånn at treningsøktene blir mer effektive. Hun er kjempe flink, og forventer heller ikke for mye av oss, men likevel så gir hun oss ett push.

Fina med fineste dobbelhaka, høhø!

Fine Milo og Katy

Meg og lille Milo

Søt

Rett før vi stakk inn så det slik ut ute, vakkert! 

Julebilder

For min vertsmor Tara i julegave fra Shane, var jeg, Meghan, Merranda og Shane og tok bilder av oss som vi rammet inn til henne. De ble kjempe fine, og Tara ble veldig rørt når hun åpnet gaven. Her er noen av bildene.Hva synes du om bildene? 

Merry Christmas!

Heihei, i dag feirer vi julaften i amerika. Sto opp kl 7 i dag for å åpne gaver før vi dro til besteforeldrene for å spise frokost med familien på Taras side. I går var vi hos Shanes familie og spiste god mat og åpnet gaver med hans familie. Hadde en kjempe koselig kveld. På lørdag tror jeg det var så lagde og dekorerte jeg og Meghan pepperkakehus som var litt annerledes enn det vi vanligvis gjør i norge, men likevel artig og hjalp på med julestemningen. Senere lagde vi også noe som er veldig vanlig å lage her i usa rundt spesielle anledninger, Rice Krispies treats. Er en helt sykt god kaketing som du lager av Rice Krispies, marshmallows og smør, veldig enkelt og lage! Trodde i dag når jeg våknet at gavene fra mamma og resten av gjengen i norge ikke var kommet, siden mamma og Tara har lurt meg i flere uker nå med at gavene ikke kom før etter jul, så var veldig koselig å få åpne gaver med norskmat osv i. Nå etter å ha kommet hjem fra besteforeldrene har vi smakt på forskjellig godteri og mat fra norge. Det artigste var når Tara fikk smake norsk "salt" lakris, haha, jeg skulle virkelig ha tatt en video av det, døde seriøst av latter. Uansett i går var vi også å hentet en liten mini hest på en gård eller farm ett lite stykke unna som Meghan fikk i julegave. Siden den er for liten til å fraktes i hestevogn så plasserte vi den bak i bilden til Tara. Det var helt sykt artig, vi flirte hele veien hjem, og Meghan satt bare i baksetet "oh noo, it peed, oh noo now it pooped", hahah!

Flinke kokken Megahn! 

Ferdig resultat av Rice Krispeis treats, mm! 

En veldig konsentrert Meghan! 

Både mitt og Meghans pepperkakehus, begynte veldig fint å dekorere mitt, men så ble det så fint at jeg måtte dæsje på litt ekstra av alt, haha! 

Hahha, dør av dette bilde! Suuur

Merranda, meg, Shane og Meghan

Fineste Tara og Shane

Gaver gaver gaver

Opprydding!

Nesten alle julegavene, er kjempe fornøyd med alt!

Merranda, meg og Allyce

Ei som slokna på sofaen rett før vi skulle dra, haha!

Ha en kjempe fin jul og ett godt nytt år!

Julefølelse

Heihei, jeg tok juleferie på fredag å har ikke følt for å blogge før nå. På lørdag var jeg på baskeballkamp til jentene på skolen vår med Maggie og Katie, husker ikke stillingen men Battle Ground tapte i hvert fall. Siden søndag har jeg slåpet i gostolen ved ovenen i stua og sett tv. I morrest våknet jeg til snø, fikk virkelig julefølelse da, følte meg som hjemme. Tok hvert fall en time etter jeg våknet før jeg først orket og dra meg ned i stua å sette meg framfor tven. Var å trente i går i ca 30 min, og før da hadde jeg ikke trent på en uke eller noe, så kan vel si at jeg kjente det i morrest. Uansett nå skal jeg spise forkostblandingen min og se resten av Nemo som står på tven. 

Hadde skypedate med søskene mine her om dagen, var så koselig at vi alle kunne snakke i lag igjen, savner dere! 

Her er ett bilde fra utenfor huset vårt nå, det meste har tint siden i mårrest da, men koselig uansett.

Juletreet vårt

Tara har kjøpt ett hjerte til meg som hun sa jeg måtte ta med hjem å henge på juletreet hjemme til neste år og alle år etter. Hun er så skjønn, er så kjempe glad i henne! 

Min "Stocking", HELLO KITTY IN MY HEART!

Koos!

Snakkes!

Christmas Shopping

Hei, har vært på julehandel som sakt, og holder nå på å pakke inn julegaver til venninner. Off, føler meg så slem, dålige gaver i år, så ikke bli skuffet, jeg mener det! Tanken som teller uansett, blir dobbelt så bra neste år da. Miranda ble med oss på sentret også i dag, jeg fant også noe til meg selv, en kjempe fin genser/ cardigan. Er litt usikker på hva jeg skal kjøpe til familien enda, men det blir vel mest sannsynlig amerikansk godteri, siden det var ønsket. Føler at jeg er litt sent ute med julegave handelen i år, etter som at det tar litt tid å sende også.

Meg på Nordstroms

Søte Meghan på Nordstroms

Meg og Miranda på senteret

Meg, Meghan og Tara (vmor)

Meghan, meg og MirandaMaten min på Olive Garden, nam!

Noen andre som har begynt julegavehandelen enda? 

4 Strand Braid

På lørdag hadde jeg og Megahn absolutt ingenting å gjøre, så da gikk vi på youtube og søkte på forskjellige måter å flette håret på. Vi fant en kjempe fin fletter kallt "4 Strand Braid" som vi lærte oss. Er enda litt vanskelig å få den helt perfekt, men synes den er en kjempe fin flette. Har lagt med en youtube video der du kan se hvordan man gjør den, tok litt tid å lære den, men når du har lært den glemmer du den ikke. Er også lettere å gjøre sånn som jeg og Meghan gjorde, vi fant fram sånn bomull/ stål stenger, aner ikke hva det heter, men du kan også bruke tråd, så blir det litt enklere å øve seg.Vises ikke så godt, men det var vanskelig å få den fram på bilde.

Hva synes du om fletten? 

Maggie time

Hei, jeg er hos min venninne Margrethe fra norge nå og skal trilbringe natten her. Så langt har vi spist pizza og vært sosial som alltid, på internett jeg her altså. Nicole er også her, Margrethe sin venninne. Blir vel film og kos seinere og i morgen stikker jeg med vertsfamilien min for å finne juletre, så må stå tidlig opp.. og jeg som skulle sove ut, lagå. 

Haha, fine Maggie og Nicole

Pizza

Begge har fått dobbelthake siden vi kom, det har sikkert noe med pizzaen og gjøre? 

Snakkes! 

Leksekos

Heihei, har ikke blogget på fire dager, men kan vel si at denne uken har vært litt av ett stress. Vil ikke akkurat si at jeg har så mye lekser her, men siden jeg var syk i en hel uke for ca to uker siden, har jeg hatt en del å gjøre for å ta det opp igjen, pluss at nå før jul så får vi mange "juleprosjekt" som tar litt tid. Sist lørdag var jeg på Christmas Bazaar med Merranda, Meghan, Tara og hennes vennine og mor, kjøpte med ingenting, men var artig å bare gå å se også. På mandag var jeg på Breaking Dawn med Meghan og Tara, Merranda ditcha oss siden hun var så trøtt og skulle sove ut, fagg ass! I dag har jeg gjort mattelekser fra jeg kom hjem fra skolen og helt til nå. Var å sprang litt på 3D mølla i mellom, måtte ha en liten pause også, tar på å tenke så mye for en blondine som meg skjønner du. Koset også litt meg katten her i huset, hver eneste dag etter skolen ligger han i senga mi å ser på meg med det mest bitchie blikket, siden jeg nå har rommet han hadde plassen din på, haha, jeg vet han egentlig elsker meg da.. Null bilder, kun av meg å katten, aner ikke hva han heter, men det får vel så være, haha. 

 

Killerblikket, haha. Erin, kanskje han og TRULS kan bli vener?

Snakkes! 

Portland

Heisan, kom akkurat hjem etter å ha tilbrakt dagen i Portland med Merranda, Meghan og Tara. Kjøpte meg ikke noe som helst, selv om det var salg over alt. Er så slitsomt å bruke 1 time i kø i hver butikk, så jeg så mest på julegaver til venninner.

Startet dagen med en Carmel Frappuccino, nam! Meg og Merranda på T-banen som vi tok inn til byen, siden det er helt umulig å finne parkeringsplass.

Reeeegn :-(

Og mer regn..

Lunsjen til matvraket

Hva har du gjort i dag? 

Black Friday

Hoooj, ett ord, CRAAAZY! Dro til kjøpesentret i Vancouver i dag siden det er Black Friday her i USA, var seriøst det sykeste jeg har vært med på. Det var kjempe lange køer uten for sentret leeenge før det åpent, og når vi først kom oss inn, så var Victoria Secret´s første stopp. Inne i butikken var det helt syke mengder med folk. Det tok oss ca 10 minutter og finne det vi skulle ha, og 1,5 time i kø. Kjøpte meg egentlig ikke så mye i forhold til hva Merranda og Meghan gjorde, å det jeg kjøpte meg var heller ikke på salg, typisk. Men det var så sykt verdt det, var så artig å se alle som knuffet og brøytet seg frem for å få det de ønsket. Her har du litt bilder.

Dette var ca 20 minutter før sentret åpnet, og da var ikke halvparten kommet engang. Dette var liksom den minst folklingste (heter det det?) plassen av sentret.

Oss som venter på å få komme inn i varmen.

Meg og verdens beste vmor!

Haha, søte Meghan

Søteste Merranda og Tara

Søstrene Secret

Innkjøpene

Helt sykt comfy genser, måtte bare kjøpes!! 

Looove!

Happy Thanksgiving

Hei, jeg ønsker dere alle en "Happy Thanksgiving" selv om vi ikke feirer det i Norge. Dagen skal jeg tilbringe med min vertsfamilie og deres venner osv. Har så langt spist kjempe god frokost og sett amerikansk fotball på tven. Senere kommer det gjester som vi skal spise kalkun og god mat med. I natt er det jo også "Black Firday", så jeg blir vel oppe helt til vi stikker til Vancouver. Gleder meg nå helt sykt! 

Meghan og meg <3

Haha <3

Verdens beste vertsmor <3 

Kalkuuuun

Fotball på tven

Meg og linselusa Tucker.

My playlist can tell you the story of my life.

Her er noen favoritter fra spillelisten min akkurat nå:

Rum And Raybands - Sean Kingstone featuring Cher Lloyd

Spotify - Youtube

Have some fun - Pitbull featuring The Wanted and Afrojack

Spotify - Youtube

This Is My Love - Gold 1, Bruno Mars, Jaeson Ma

Spotify - Youtube

Battle Scars - Lupe Fiasco, Guy Sebastian

Spotify - Youtube

Both of us - B.o.B featuring Taylor Swift

Spotify - Youtube

Beauty And A Beat - Justin Bieber, Nicki Minaj

Spotify - Youtube

Change Your Life - Far East Movement, Sidney Samson

Spotify - Youtube

There is nothing like music to relive the soul and uplift it.

Spotify listen min finner du her

Noen du likte? 

We heart it!

<3

Halvdag og Thanksgiving

Heisan, var ferdig hal 12 på skolen i dag og i går siden skolen jeg går på ikke har råd til å ha åpent eller noe, virkelig kjipt altså, eller ikke :-D. Har fri resten av uken også, siden det er Thanksgiving. Har vært å spist med vertsfamilien min i dag på Billygan´s, bestilte meg biff og bakt potet, som jeg ikke spiste halve av en gang, siden du alltid får så mye tull mens du sittere å venter på maten. Restaurantens "kjenneteng" var peanøtter, sånn som elefanter spiser, haha random, men du rensket peanøttene og kastet skallet på gulvet, så gulvene var fylt med peanøtskall som du tråkket i, haha. I morgen må jeg stå opp tidlig siden jeg skal bli med Merranda og Tara på At&t sånn at hun får bestilt seg en ny telefon etter som at hun klarte å prestere å mistet den i bakken og kunste hele skjermen, noen andre som har gjort det eller? høhø. Natt til fredag så er det "Blackfriday", alle butikkene åpner kl 2 om natten og er oppe til sent neste dag, så da blir det shopping! Har hørt at folk er helt gale siden det salg på absolutt alt, så det skal jeg filme, haha. Har egentlig ikke noen andre planer enn å spise god mat med venner og familie denne uken. Blir vel også julegavehandel natt til fredag også skal jeg og sette på negler i morgen eller noe. Aner seriøst ikke hva jeg skal kjøpe til venner og familie i Norge, noen som har tips, kan ikke være veldig tung og heller ikke ta så veldig stor plass, tips? Slenger med noen nydelige bilder jeg og Merr tok i dag, er forresten gravid om jeg ikke allerede har fortalt det, mye som kan skje på bare 3 måneder, jaja, dere får vel se babyen når jeg kommer hjem uansett. Er tre måneder på vei eller noe, husker ikke helt, men den kommer vel når den kommer.

Regn regn og atter regn

Hei, har egentlig ikke gjort så mye i dag. Kom hjem fra skolen i 3 tiden og da hjalp jeg Tara med å rydde og støvsuge litt i huset. Merranda har vært med Mark på konsert i dag, og har enda ikke kommet hjem, Meghan dro også på samme konserten, siden hun ble ringt opp av venner som hadde en billett til overs. Så da satt jeg her da helt for meg selv og hadde ikke en ting å gjøre, de ditcher meg hele tiden liksom, haha! Jeg stakk ut en tur med Blake til Town for en times tid før jeg så kom hjem å stakk på treningsrommet for å jogge bort litt fett. Jeg kan helt seirøst ikke huske om jeg har trent en eneste gang siden jeg kom, så det var jammen meg på tide. Det skal regne her hele helgen og til og med hele neste uke. Hadde ganske fint vær i dag da, og det kommer vi til å ha i morgen også, men off kjenner det sånn på humøret når det er dårlig vær ute. Blir vel snø her om ikke lenge også, håper virkelig vi får litt snø til jul, får så mye mere julesteming.

Seriøst altså, nå skjønner jeg faktisk hvorfor Washinton er kaldt "Evergreen state".

Spreka! 

Fikk brendt bort en halv burger i dag, ikke værst! 

Meg og beste på sentret i Vancouver i går.

Også fine meg da, as always! 

Var med Margrethe på tirsdag, vi dro på Starbucks, Mc Donalds og Burgerville og kjøpte oss mat, vi hadde absolutt ingenting å gjøre, så da satt vi bare der å spiste da. Hun er også fra Norge forresten, vi går på samme skole, men har ingen klasser i lag, kjipt!

Finner ikke kameraet mitt, så foreløbi så tar jeg bilder med mobilen, vet de suger, men det gjør forsåvidt de jeg tar med kameraet mitt også. Natta ;*

Country

Seriøst alle her på vestkysten hører på country hele tiden, det var ganske uvant for meg når jeg først kom hit, men nå begynner jeg faktisk å like det, haha, har egentlig hele mitt livet hatet country, men men fint med litt forandring også. Her er mine farvoritt country sanger for tiden.

Hva synes du? haha, og ikke flir av meg!

Saturday

Heihei, har vært i Portland i dag på Ikea for å finne litt ting til det nye rommet mitt. Før vi dro på Ikea var jeg, Merranda, Meghan og Tara (min vmor) å spiste på Red Robin, jeg bestilte kylling med chips og salat også en liten skål med makaroni og ost, haha, jeg er så tjukk, jeg spiste heldigvis ikke opp halvparten en gang da. Nå har jeg og Meghan akkurat vært i stallen og ryddet og ordnet litt for hesten, og senere i kveld stikker jeg vel ut til byen eller noe. Glemte kameraet hjemme i dag, men tok noen bilder med mobilen.

Tara (min vmor) og Merranda.

Meg og Meghan som venter på mat.

Haha, random bilde jeg tok.

Snakkes!

Bryllup

Jeg kom akkurat hjem etter å ha vært i bryllupt til min bestevennine. Ja jeg vet der er uvaling i Norge å gifte seg på en alder av 17, men her så er det faktisk ganske vanlig. Er litt rat å tenkte på egentlig, men bryllupene her og i Norge er ganske forskjellige også. Selve bryllupet er ikke før sent på kvelden, eller rettere sakt rundt 7-8 tiden, etter på så spier man og "visit" eller snakker med folk osv. Var i allefall et kjempe fint bryllup, jeg og mine venninner serverte også i bryllupet, er ikke så vanlig å kjempe store retter her, så vi serverte bare kake, snack, saltat og noe å drikke. Tok ingen bilder, det var det ingen som gjorde heller, så jeg følte det hadde blidt litt domt hvis jeg var den eneste som satt å knipset bilder under selve sermonien. Jaja, uasnett så stakk jeg og Merranda til byen etter på å hang med Mark og Blake. Å nå sitter jeg i mitt nye hjem å skal se en film, Burlesque heter den, vet ikke helt om den er bra, men Merranda sa den var det, så da stoler jeg på henne. Jeg hater seriøst romantiske komedier, så det blir vel natta før filmen er ferdig om det er en sånn type film, haha. Her er litt bilder fra dagen i dag. Merranda som øver til prøve, som jeg er ganske sikker på at hun kommer til å bestå. Haha

Haha, hun oppfører seg sånn der hele tiden! 

Skype med Silje mi! 

Også ett et speilbilde før vi dro ut, var ikke sånn vi kledde oss i bryllupet da selvfølgelig, dette var tidligere på dagen. 

 Hva skal du i dag? (Siden det allerede er en ny dag i Norge nå)

Savner å være hjemme..

Jeg kjenner mer og mer savnet av å være hjemme. Har allerede vært her i snart tre måneder så da er det er vel kanskje ikke så rart. Jeg savner å bare klemme mammaen min og ikke minst brødrene mine. Det å bare få sove så lenge jeg vil helt til mamma kommer å vekker meg med frokost på senga og sier "god morgen dukka mi", å etter på stå opp å ta meg en lang dusj på mitt eget bad uten å ha noe å tenke på. Jeg savner å bare få ha huset for meg selv å bare få gjøre akkurat det jeg vil, sette på høy musikk og spise så mye junk food som jeg bare vil. Jeg savner å komme hjem fra skolen uten å ha noe å tenke på, bare hvor rotete huset ser ut å at det skulle vært ryddet til mamma kommer hjem. Jeg savner å ha familien og ikke minst vennene mine rundt meg. Jeg savner å bare ta bussen på Skei å trene på Velvære med jentene, og etter på dra å tanne. Jeg savner norsk mat og norsk natur, men mest av alt savner jeg mammaen min! Jeg er kjempe glad i deg mamma og du betyr ubeskrivelig mye for meg. Om syv måneder så ser jeg deg og resten av familien og vennene mine igjen, så i mens så får jeg bare nyte livet på andre siden av jorden, og ha våre telefonsamtaler midt på natten. Love you and miss you all! 

Savner dere masse <3 

Savner deg helt sykt mye Silje, vi må finne på så mye artig igjen når jeg kommer tilbake! 

Brit <3 

Odami <3 

Haha, fant ikke et annet bilde av hanne :-D sry! Savner dere i hver tfall masse! 

<3

<3

Dere som det ikke er bilde av, ikke føl dere glemt, tok de jeg hadde! :-) 

Se se se

Se hva jeg har kjøpt meg!!! Var innom kjøpesentret i Vancover i dag å når du først finner det du vil ha hos Victoria´s Secret kan du ikke gå uten å få kjøpt det, så da fikk jeg i hvertfall kjøpt skoene jeg ønsket meg. 

Hva synes du? 

Sleepover at Merranda´s

Heihei, i natt skal jeg sove hos Merranda, vi har akkurat vært ute å tatt boblebad, det var sykt herlig! Om ikke lenge flytter jeg inn hit. Jeg trodde først at jeg flyttet inn i morgen, men ikke alt er helt på plass enda, så det blir ikke før på fredag, uansett så gleder jeg meg. Enn det å få flytte inn hos beste venninnnen sin :-D 

Meg og Merranda koser oss! 

Meghan og meg

Har det så bra med den jenta! <3

Snakkes! 

Syk syk syk

Hei, jeg har vært hjemme fra skolen helt siden mandag med forkjølelse, jeg blir helt gal, er så rastløs! Jeg får heller ikke sove om nettene siden jeg hoster så mye. I kveld må jeg også til Brookelyn´s last night out, noe som jeg egentlig ikke har energi til i det hele tatt, men jeg føler at jeg må, siden det er Brookelyn. Jeg har heller ikke fått tatt noen bilder etter som at jeg har tilbragt de siste dagene i senga, å på toppen av det hele så skinner sloen der ute og det er varmt i luften. Off! Jaja, jeg får vel manne meg opp til å komme meg på bena og i dusjen, så snakkes vi! 

Hater å være syk på dager som dette. 

Wants from Victoria´s SecretØnsker meg så mye fra Victoria´s Secret at jeg blir gal, det er jo heldigvis jul snart da, *hint hint* MAMMA! De uggsene ser bare helt sykt "comfy" ut, satser på at de har fått de inn i butikk sånn at jeg kan dra så se på de i morgen. Sekken er vel mest for å bruke på skolen, jeg har nesten ingen vesker å bruke, for den jeg brukte revnet, å jeg er ikke akkuratt en "sy person", så jeg kjøper meg heller en ny. Den er jo så søt også.

Hva ønsker du deg akkurat nå?  

Hot tubbin

Herlig!

Min halloween

Heisann! Jeg feiret nesten ikke halloween i år, selv om jeg er i amerika. Litt rart egentlig, men jeg hadde min "final" på Drivers Ed, altså da min kjøreskole. Den besto jeg forresten også. Var helt sykt glad, siden da slipper jeg å dra ned til Portland for å så vente i 4 timer før jeg kan ta testen igjen. Det var faktisk overaskende mange som "failed", så det gjorde det ekstra godt å bestå. Jeg har 4 kjøretimer igjen før jeg får mitt amerikanse førerkort, men jeg må likevell kjøre opp i Norge når jeg kommer tilbake, men jeg trenger ikke å starte helt fra begynnelsen, jeg tror jeg kun trenger å ta 3-4 kjøretimer eller noe, å ta den norske førerkort prøven. Jeg er ganske unsikker på akkuratt dette, så er det noen som vet hvordan det funker, det kommer jo også selvfølgelig ann på hvilken stat du bor i. 

Noen som kan hjelpe meg og vet hvordan dette fungerer? 

Uansett etter jeg besto min "final" så dro jeg med Merranda til hennes besteforelde og feiret halloween, det hadde ordnet kjempe god mat, og alle ungene som var der hadde kledd seg ut i kjempe søte kostymer. Jeg og Merranda følte ikke for å kle oss ut, så vi dro like så godt til Winco for å kjøpte oss godteri, haha, på selveste Halloween. Den største forskjellen i fra Norge hvordan man går halloween var at her så feirer alle butikker halloween og du går liksom i butikkene og resturantene for å "tigge" godteri, du går selvfølgelig til hus også, men alle unger gikk samlet med sine foreldere innom alle butikker, for de ordnet med godteri og ballonger osv.. Haha, var litt morsom å se, alle var så søte. Jeg tok uheldigvis ingen bilder, noe som jeg absolutt skulle ha gjort, men lagå. Eller jeg tok ett av en dude som satt forran meg under prøven vi hadde.Fint eller hva? 

Long time no see

Heisann! 

Jeg vet at det er sikkert hundre år siden jeg blogget siden sist, så da tenkte jeg endelig når jeg har tid å poste ett innlegg bare sånn at dere får høre hvordan det går. Jeg kan vel begynne med å si at jeg under en prosess angående å bytte vertsfamilie, så akkurat nå bor jeg hos min tante mens jeg venter på at den andre vertsfamilien skal bli godkjent. Grunnen til at jeg bytter er vel fordi at forholdet mellom meg og vertsmoren min var ikke helt som det skulle Jeg vil ikke uttale meg for mye om det, men uansett så har jeg hatt det veldig tungt på grunn av alt det styret som har vært i det siste osv, så jeg har vært trøtt hele tiden, og det eneste jeg vil er å bare sove, men jeg håper det ordner seg etterhvert når alt begynner å komme på plass igjen. Jeg har jo det selvfølgelig kjempe fint, og kan ikke vente til å få oppleve amerikansk jul og nyttår osv, men akkurat nå føler jeg ikke at engergien er helt på topp. Den siste måneden har jeg følt at det er tusen ganger lettere å snakke engelsk, og alt på skolen går mye bedre enn forventet. Fikk faktisk 5,2 i snitt når jeg la om de engelske karaterene til norsk, så jeg er super fornøyd med det. Føler egentlig ikke at jeg har gjort så mye for å få gode karakterer heller, hehe.  

Jeg håper i hvertfall at alle der hjemme i norge har det kjempe bra, og så fort jeg får begynt med julegavehandelen så vil sende julegaver til de nærmeste, men siden jeg har så mange å sende til og det er så ekstremt dyrt, så blir det ikke rayban briller og canada goose jakke på alle, neida, men håper dere forstår. Savner dere i allefall masse!

Har ikke så mange bilder fra den siste måneden, men jeg slenger uansett med noen av de jeg har tatt.

Meg og Merranda før vi stakk ut på cosmic bowling.

Haha, så klarte hun selfvølgelig å komme bort i en hylle som datt ned og knuste 1000 ting, credz til hun for det!  

Speilbilde

FIne meg og Kasey

Thumbs up!

Meg og Meghan, søteste.

Kasey og Merranda

Jeg og Merranda, haha! 

Haha, jeg er så fin! 

Også midt opp i alt så fikk jeg hjemlengsel... :-(

Dette er det fineste jeg ser btw. 

Søteste Mark og Merranda.

Cookies baking. 

For meg går det fint å bare spise deigen, mehe. 

Mine favoritt tøffler, hello kitty in my heart ;*

Brookelyn og meg.

Chinese eller noe

My chinese lady

Cassie og meg

Haahh, leker sur.

Hangin out in town, as always, chill! 

And then buy us some candy at Winco.

Snakkes

Girls night out, breakfast on bed, birthday, scavenger hunt, pick-up trip in the hills and babysitting

Heihei, helgen min har vært helt super.  På fredag etter skolen ble jeg med en venninne hjem for å ordne oss for å så stikke ut og spise god mat med to andre jenter. Hadde en vellykket kveld og ble kjent med en god del nye folk også. På lørdagen etter ble jeg vekt av Sharon (min v.mor) som kom med frokost på sengen, som var fransk toast med jordbær, mmmm. Når jeg var ferdig spist sto jeg opp for å forberede Alea´s  18 års dag som egentlig er i morgen, men som vi feiret på lørdag. Vertsøsteren min Marla hadde forberedt en scavenger hunt for oss som går ut på å finne forskjellige ting fra forskjellige steder. Vi ble delt opp i to grupper i hver sin bil og fikk en tonn av forskjellige ting å finne. Var helt sykt artig, har aldri vært med på noe sånt før, tror ikke det er så vanlig i norge egentlig. Senere på kvelden kom det folk på besøk for å spise kake og synge bursdags sang til henne. Laget mitt vant forresten scavenger hunten, høhø. På søndag ble jeg med Tori opp på ett fjell med en gjeng andre folk, var egentlig veldig random at vi dro dit for å henge, men der ble jeg også kjent med flere nye fjes, som vi etter på stakk ned til byen med for å spise. Nå sitter jeg barnevakt til mine søskenbarn som er heeeelt umulige, neida, men kan si at det telles like mye som en fjelltur, etter som hvor svett jeg blir etterpå, haha. Nå til helgen stikker jeg forrsten med Macy til Portland for å campe og møte andre exchangestudents, haha kommer ikke på det norske ordet. Jeg vil også bare si at jeg savner alle der hjemme kjempe masse, selv om vi ikke har snakket sammen på lenge, er litt vanskelig på grunn av tidsforskjellen også. Her er litt bilder fra helgen:Fransk toast, jordbær, sirup og appelsin juice, mmm.

Cupcakes

En av tingene vi måtte finne var en statue, haha. 

Søte Tori

Snakkes!

De siste ukene

Heiheihei, er langt over to uker siden sist jeg blogget, men har rett og slett ikke hatt tid. Den siste tiden har jeg brukt til å henge med venner, forberede meg på skolen, altså da og komme inn i ett nytt system, siden det er helt annerledes enn fra norge, vi må bruke penn og papir, vi får fargeblyanter til å fargelegge bokbildet på bøkene våre med, lærerne kan ikke å undervise, pluss at de behandler deg som om du er 5. Haha, er litt kosmiskt egentlig, men for å være helt ærlig, så er det fint med litt forandring også, klarer vel å holde ut ett år. Er enda sommer her, så på tirsdag var jeg på stranden med noen venner, kjempe kos å få tanne litt på stranda når det allerede er snø på fjellene i norge, høhø. Var også på campingtur med tre venninner til Pacific City for to helger siden, tror jeg det var, hadde det kjempe kos, fikk smake sånn honning kjeks med sjokolade og marshmallow, som jeg er helt hekta på. I morgen skal jeg og vertsmoren min ordne rommet mitt, sette opp en ny seng, dekorere med bilder osv, så jeg gleder meg til det! Klesskapet mitt er allerede fyllt opp, men det kom vel ikke som ett sjokk, haha, kan ta bilder av rommet mitt når det er ferdig og vise hvordan det ble. 

Her er litt bilder fra den siste tiden:

Dette er ved en elv som vi dro til for å sole oss.

Fip flops

Sandwich

Fine meg i bilen på tur til Pacific City

Teltet vi lå i på campingturen

På en strand i Pacific City ved Stillehavet 

Macy, Alea og Amanda

Kjempe fin utsikt fra toppen av sanddynaSnakkes! 

Bynner allerede å merke at engelsken tar over, så kan godt hende det er en god del skrivefeil. 

Yo Factory

Heihei! Hele gårsdagen tilbringte jeg i butikker med Alea, og noen andre jenter (la ut bilder av innkjøpene i ett tidligere innlegg). Vi tok selvfølgelig også turen innom Yo Factory, som har verdens beste Frozen Yogurt, etter min mening. Tror ikke denne kjeden har kommet til Norge enda, men jeg synes det i hvertfall smaker helt nydelig, her har dere noen bilder. 

Fancy eller hva? :-D 

Ocean City

Heihei, jeg er helt klar over at bloggen ikke har blidt helt prioritert i det siste, men har vært så utrolig opptatt med andre ting. I helgen var jeg på en plass som heter Ocean City med en gjeng folk, det var super koselig, der brukte jeg tiden på shopping, grilling, bading og god mat. På tur til Ocean City dro vi også innom en ostefabrikk, der vi fikk smake på mange forskjellige oster osv.  Jeg må ærlig si at jeg synes osten i Norge er en god del bedre enn den her i USA. Forrige torsdag var jeg også og besøkte tanten og søskenbarna mine som kun bor ett 10 minutt unna, er helt utrolig hvor de to eldste har vokst siden sist jeg var her. Har også fått handlet inn litt ting som jeg trenger til skolen, og på mandag fikk jeg også klassene mine i orden. Fagene jeg kommer til å ha er matte, engelsk, fransk, samfunnsfag og jeg har også to valgfag som er en fotografi klasse og gym. Gleder meg faktisk til å begynne på skolen, men er også herlig å enda ha en uke til ferie. 

i telefonen med Hans før vi startet til Ocean City.

I bilen med Hanne Marthe og Marianne.

Ostefabrikken.

På stranden.

YOLO

<3

Herlig! 

Haha, jeg døør! 

Idyll

Tennissko, som de kaller det her. 

Haha.

Marianne liker bare tuppan.

Snakkes! 

Stuck

Heihei, sitter nå på Starbucks med tre andre jenter etter noen timers shopping. Grunnen til at vi sitter på Starbucks er at Trina har låst inn nøklene sine i bilen,så vi er stuck i Portland, haha. Kommer forresten bilder fra helgen senere.

Snakkes!

Bonfire

Hei, har akkuart kommet til feriehuset vi bor i etter en joggetur med Marianne etterfulgt av grilling og kos på stranda. Tok noen få bilder som jeg slenger med, men som sakt så er de tatt med telefonen.

Snakkes!

Lincoln City

Heihei, akkurat nå er jeg i Lincoln City ca to timer fra Battle Ground. Her skal jeg være med en gjeng andre folk til søndag. Hanne Marthe og Marianne fra Kirkenes er også her på vestkysten for å være her i 5 uker, så de ble også med hit. Senere i kveld skal vi på stranda og grille etterfulgt av bading i bobblebadet. Har vært og shoppet litt treningstøy og stuff i dag, så kanskje det blir ett innkjøpsinnlegg senere, men bildene blir tatt med mobilen, siden jeg selvfølgelig glemte pcen "hjemme", når det for en gangs skyld er internett i huset vi bor i. Er så herlig å tenke på at det enda er en uke ferie igjen, når skolene i norge starter denne uken.

I bilen (nesten sminkefri) på tur til LC.

Savner dæ, honey <3

Pizzzza

Snakkes!

Dag 2 - NY

Hei, som sakt så har jeg ikke internett i huset jeg bor i så jeg må på Starbucks o.l for å blogge osv.. Sykt irriterende, men jeg blir nok nødt til å klare meg uten. Her er bilder fra dag 2 i NY, litt sent, men bedre sent enn aldri. 

Meg og Ronja

Var helt sykt mange uteliggere på gatene vi gikk i

Cute copsan

UPS

Haha

The Wall Street Bull

Staten Island Ferry

Meg, Martine og Ronja

Martine og meg

The statue of liberty

China town

Hele gruppa

Guiden vår

<3

Det var nesten 500 kalorier i den kjeksen

:-D 

Hva synes du om bildene? 

Null internett

Hei! Akkurat nå sitter jeg på Starbucks og nyter en frappuccio med Macy og Alea. I huset jeg bor i har de ikke internett som jeg kan koble meg på, kun kabel, så jeg har derfor ikke fått mulighet til å blogge før nå. Mest sannsynlig vil det komme bilder fra dag 2 i NY og hva jeg kjøpte, men det blir ikke før senere. Har allerede blidt kjent med mange nye mennesker, og så langt stor trives jeg.

Skulle bare gi lyd fra meg, snakkes! :-)

Dag 1 - NY

Heihei, har hatt en kjempe fin dag i Manhattan, shoppet en god del, innkjøpene kommer senere. De første 5 timene var vi på sightseeing, og der etter fikk vi gå fritt i byen fra klokken var 1 til 6, sykt digg, men skulle gjerne hatt lengre tid. I morgen stikker vi til Soho for mere sightseeing og shopping, gleder meg! Her er et bildedrygg fra dagen i dag. 

Meg på hotellrommet

Ronja på hotellrommet

Ronja og meg på bussen

The New York Times

Ronja og meg på sightseeingImagineGruppa vår

Martine og meg i sentral park

Sentral park

Alice in wonderland

 

Gruppebilde nr 2

Maja (haha), Ronja og meg. 

Rockefeller

Fine Martine og Ronja

Sentral station

Mountain dew in my <3 

Times Square

Tid for gratis øyeskygge.

<3

Maja

Taxitur

NY- fan nr 1, haha.

Hva synes du om bildene? 

New York

Heei, akkurat nå sitter jeg på et hotellrom et stykke uten for NY city. Har vært en sykt stressende reise, flyet var faktisk 3-4 timer forskinket, pluss at vi måtte vente kjempe lenge på bussen fra flyplassen til hotellet. Har allerede blidt kjent med en god del andre utvekslingsstudenter og alle virker kjempe greie. Har vært våken i 24 timer nå, så tror jeg tar kveld ganske så snart. Vi må jo stå opp kl 6 i morgen for å spise frokost før vi stikker på sighteeing til Manhattan. 

Maiken, Maja og Ronja

Snakkes! 

Kosekveld

Heihei, fikk spørsmål om jeg ville komme på kosekveld til Ingrid i kveld, så jeg stikker vel dit om ikke så lenge. Har ikke veldig mye tid til å blogge for tiden, har veldig mye jeg må rekke å gjøre før jeg drar. Jeg fikk forresten Elise til å lage ny header til meg, hun helt sykt flink med redigering av bilder osv, så takker fort det! Bloggen hennes finner du herHva synes du om headeren? 

Jentekveld

Heihei, jeg har hatt så mye å gjøre i dag så har ikke rukket å legge ut bilder fra jentekvelden før nå. Vi hadde en kjempe fin kveld med grillmat, snacks og bading. Silje og Brit kom litt tidligere for å hjelpe meg, slik at jeg rakk å gjøre alt ferdig før alle kom. Silje hadde forresten lagd en kjempe fin scrapbook til meg som jeg skal ta med over til usa, ble sykt overasket da jeg fikk se hva hun hadde rukket å gjort på så kort tid, så jeg sier det igjen, tusen takk søta <3 

diggjente95

Fine scrapboka hun lagde til meg! 

Dagen i går!

Heihei, i går dro jeg til Linnea i hal 6 tiden for å farge hår, det ble faktisk vellykket, og Linnea som var redd for at det skulle bli grønt, haha. Jeg fikk også møte den nye hunden deres, Thea, den var helt sykt skjønn! Så var det tid for fotballkamp på Syltøran med Silje, Guro, Anne og Linnea. Hadde det kjempe kos og Surnadal vant 2-0, wwihu! Siden jeg og Anne er litt i overkant glad i mat, kjøpte vi oss vaffler og sjokolade for alle penga.Når kampen var ferdig dro jeg og Silje hjem til henne for å spise taco og se film, senere på kvelden kom også Ingrid, men dro rett etter på, hun skulle bare stjele taco fra oss :-(

Flinke kokken! 

Tuppelura

Hadde en kjempe fin dag i går! Nå skal jeg ordne meg og dra å handle til jentekvelden i morgen. Stikker forresten ut med Brit i kveld, siden det er siste helgen min før jeg drar. 

Snakkes! 

 

Bildedryss

Hei! 

Bynner å bli en stund siden jeg har blogget nå, har vært hos Hans i noen dager, pluss at de har kjempe dålig internett som jeg ikke kan takle på grunn av min tålmodighet, hehe. På de dagene jeg har vært hos Hans har vi vært ute med båten og besøkt bestefaren til Hans sin hytte. Senere i dag skal jeg til min venninne Linnea og farge håret hennes, der etter stikker jeg på fotballkamp med Silje etterfulgt av taco og kosekveld. 

Snakkes! 

Snart er alt på plass!

Heihei! 

I dag har jeg vært å kjøpt inn litt småting og hørt med banken om hvordan jeg skal gjøre det med visakortet osv, mens jeg er i usa. Det enkleste blir vel å bare bruke det jeg har, og heller ta ut penger hver måned slik at jeg slipper å dra det hver gang jeg skal kjøpe meg noe, fikk også kjøpt meg en adapter. Jeg har også fått handlet inn gaver som jeg skal gi til familien, trenger bare å kjøpe inn litt norsk godteri nå før alt er på plass. 

Kjøpte en sånn kjempe smart adapter som man kan bruke i mange forskjellige land, man bytter bare mellom hvilke kontakter man vi ha! 

Snakkes! :-)

Wants

Heihei! 

Ååh, det er så sykt mye jeg ønsker meg for tiden, men ikke kan kjøpe.. må jo spare alt av penger jeg har, er så sykt kjedelig..! Her er noe av det jeg ønsker meg mest! 

 

 

 

 Noe spesielt du ønsker deg? 

Kalle Kanin

I dag kom familien endelig hjem etter to uker ferie, var egentlig ganske godt! Sykt kjedelig å være hjemme alene så lenge.. Johan, altså da min elste lillebror kom hjem med en kanin i dag, som han hadde kjøpt selv for å ha som kjærledyr. Navnet på kaninen har de bestemt at skal være Kalle, helt sykt nusselig! 

Søt, eller hva? 

ON THE BEACH

Hei! 

I dag har jeg, Guro og Anne vært på stranda i fin været. Eller kan egentlig ikke si at det var så veldig fint vær, men i forhold til det det har vært tidligere, så var det ikke så ille! Vi har koset oss med grilling av pølser og chicks, hehe. Vi hadde det i hvertfall kjempe koselig, håper på flere finværsdager framover! 
Hva har du gjort i dag? 

 

Kvalitetstid

Akkurat nå sitter jeg hos ingrid og smasker godteri og drikker cider (alkoholfritt da selvfølgelig). Siden jeg ikke får treffe Ingrid før jeg drar til statene så har vi litt kvalitetstid i kveld. Vet ikke helt enda hva vi finner på, lurer kanskje på om vi stikker å tar sol senere, men vi får se.

Heipådei!

Hest er best som pålegg

Hei! 

Fin overskrift. Neida, men for første gang på leeeeenge så har jeg sotte på en hesterygg. STOLT! Jeg er egentlig livredd hest, men så lenge jeg vet at noen passer på, så går det greit. Her er noen bilder fra gårsdagen. 

Strigling av hest

Jiro <3 

Eirin og Ronja

Powernapp

Just chillin´

Snakkes! 

Bildedryss fra Oslo

Finingan på bussen

Ei bitch jeg møtte på bussen, lol.

Karl Johans gate  

Sykt artig å kjøre rulletrapp

Stortinget

SlottetOpraenHva synes du om bildene?

 

2 dag i hovedstaden

Heihei! 

For en gang skyld fikk jeg sove ut i dag, sykt godt! Da jeg sto opp ordnet jeg meg og dro til byen for å møte Oda og Tore. Etter vi hadde gått en stund i byen bestemte vi oss for å dra på "The amazing spider-man" på Colusseum kino. Den var faktisk ganske bra! Helt siden vi kom på onsdag har det regnet konstant, er så sykt deprimerende, var kliss våt når vi kom "hjem" i dag, så nå skal vi trøstespise hjemmelaga pizza med brooos, etterfulgt av en god og varm dusj.

Haha, det var så sykt vått ute at Oda måtte bytte sko og tørke føttene på do.

Delisjæs

Grom

Colosseum

Fine oss på Oslocity

Er så sykt fornøyd med dette bilde , se den fine stillinga jeg står i og ikke minst alveøret mitt.

Før kinoen begynte var det peremieutdeling av en spider-man bag med en caps og klistremerke opp i, å den vant faktisk jeg, enda det var 900 stk i salen, hoho, var drit flaut! 

Endelig framme!

Hei! 

Toget var faktisk en time forskinket i dag, så vi var ikke framme på Lillestrøm før i 22 tiden. Har så sykt dålig tålmodighet, så det eneste jeg og Oda gjorde den siste timen på toget var å klage, tror de andre passasjerene var ganske så lei oss, haha. Har ikke tatt bilder av innkjøpene enda, men jeg tror at jeg tar bilder av alt jeg har handelt når jeg kommer hjem i stede, så får jeg vise alt i ett. Oda ligger foressten hos en kompis i natt et stykker utenfor Oslo, siden jeg skal opp så tidlig i morgen, så skal vi heller møtes i byen etter jeg er ferdig på intervju på abassaden. Da jeg kom fram til onkel og tante hadde de dekket på til taco, jeg var skrubsulten etter alle timene på toget, så det gjorde faktisk sykt godt. Ellers har jeg gått gjennom litt papirer til i morgen sånn at alt er klart. Nå skal jeg legge meg før jeg må stå tidlig opp igjen.Godnatt

TOOOOG

Hei! 

Akkurat nå sitter jeg og Oda å venter på at toget skal begynne å kjøre retning Oslo. Vi var framme i Trondheim i dag kl 10, og har da hatt noen timer å shoppet på før toget går. For vår del var det egentlig ikke det lureste. Har brukt mye mer penger enn det jeg hadde planlagt å bruke her i Trondheim, jaja, vi kaller det en oppvarming, høhø! Men uansett så kommer det mest sannsynlig ett innkjøp-innlegg senere i dag, eller i morgen, får se hva jeg rekker. Siden vi kom til Trondheim i dag har vi vært å kjøpt oss mat på Mc.Donalds, etter det tok vi bussen til byen som tok sykt lang tid, hater buss! Da vi var framme på sentralstasjonen la vi fra oss koffertene i oppevaringsbokser, før vi ruslet oss en tur gjennom gågata. Jeg har forresten også vært å hentet kameraet mitt fra reprasjon, så nå har jeg endelig litt mer motivasjon til å blogge. 

Søte Oda spiser seg tjukk på macern

Det går seriøst ikke ann å få et ordentlig bilde av Oda.. Pena

 Snakkes! 

 

Oslo

Hei! 

Akkurat nå holder jeg på å pakke til osloturen med Oda. I tillegg til dette nyter jeg nystekte rundstykker med ost og oboy til, aah! Hater å pakke, synes nesten det er bedre å pakke ut, aaner ikke hvorfor, bare sykt kjedelig. Men uansett så kommer Oda hit senere i dag, så skal vi kose oss, før vi må stå tidlig opp for å rekke bussen til bartebyen, for å så ta toget videre til oslo. Grunnen til at jeg først og fremst skal til oslo er for å søke visum, å siden mamma ikke kunne bli med, så ble Oda med i stede. Like så greit for meg egentlig! Skal forresten hente kameraet mitt i morgen, så da blir det forhåpentligvis litt flere oppdateringer enn det har vært i det siste. Er så kjedelig å blogge om man ikke kan ta bilder.

Snakkes! 

Venninnekos

Hei! 

Tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk på bursdagen min, er alltid så koselig med bursdag siden man får så mange hilsninger fra gamle venner og bekjente, kanskje litt sent å si det, men har ikke hatt tid til å blogge før nå. I går hadde jeg jentekveld hjemme hos meg, med Guro, Anne og Eirin. Det ble en veldig vellykket kveld med film, baking av cupcakes, spill og tacokos! I kveld kommer Anne å skal sove over siden vi skal ut i lag i morgen, gleeder meg! Er meldt fin vær også, å da håper jeg virkelig det holder seg. Jeg ba Eirin ta med et kamera i går før hun kom, men siden hun er helt forskrudd så husket hun det selvfølgelig ikke..Neida, men det ble ingen bilder, siden ikke noen av oss hadde ett kamera å bruke. Håper på flere sånne kvelder før jeg drar. 

Slenger med et bilde fra mai

Snakkes!

 

JEG HAR BURSDAG

Hei! 

I dag fyller jeg hele 17 år, wuhu! 


Hurra for meg :-D 

 

Parteeey

Hei! 

Siden jeg skal på hyttetur i morgen så stikker jeg ut i kveld med anne, satser på en suuuper bra kveld! Kjempe fint pic forresten.


Snakkes! 

Sommerferie

Hei! 

Har vært veldig mye som har skjedd i det siste, så derfor har ikke bloggen akkurat vært første prioritet. Har vært helt sykt godt med sommerferie, de første dagene brukte jeg bare på å slappe av, og til litt jobbing. Det har også være Laksefestival her i Surnadal, så jeg har vært en del ute. Silje har også vært her, å vi har fått sett ferdig Harper´s Island episoedene. Natta etter vi var ferdig fikk jeg helt sykt mareritt, og det er ikke ofte jeg får egentlig så det sier litt, stakkars Silje, haha! Har forresten fått booket appointment med ambassaden i Oslo, så jeg stikker til oslo med Oda den 10 juli og blir der noen dager, gledings! Føler jeg begynner å få ting på plass nå, men det er enda en god del som må gjøres før jeg drar. Det viktigste nå er å få ferdig visumet. Kameraet mitt er forresten på reprasjon nå, å jeg er ikke helt sikker på når det er ferdig, så det blir ikke tatt så mange bilder før jeg har fått det tilbake, håper det ikke blir så alt for lenge til. Jeg har også lest ferdig en bok som jeg begynte med en stund før sommerferien, kan egentlig ikke si at det har skjedd så mange ganger tidligere, så er veldig solt over meg selv, hehe. Boken het "Dødslekene" eller "The Hunger Games" på engelsk. Har så lyst til å se filmen, men den kommer ikke ut før i august tror jeg :-( Er det noen som vet om en side hvor jeg kan laste den ned og se den på pcen, må ikke nødvendligvis ikke være med tekst?

Snakkes! 

Da stikker jeg på jobb

Ble ikke noe innlegg før vi stakk ut i går, vi tok heller ingen bilder, kun med mobilen. Men uansett så hadde vi en super koselig kveld, det skal hvertfall ikke bli lenge til vi skal ut i lag neste gang! Kjennes godt på formen at jeg hadde fin kveld i går, hehe..Nå er jeg akkurat ferdig med å dusje og ordne meg, så da er jeg klar til å stikke på jobb om ca en halv time. Har forresten akkurat begynt å søke visum, å jeg kjenner at utvekslingsåret nærmer seg med stormskritt, jeg er både veldig nervøs og spent! 

Snakkes! 

 

16.06.2012

Hei! 

Sto opp i halv tre tiden i dag, ordnet meg og dro på jobb, og kom hjem rundt 10 tiden etter en runde med johnny. Har ikke gjort noe annet i dag og vurderer kanskje å se en film siden det ikke er stort annet å finne på, men får se hva jeg surrer meg til å gjøre. I morgen kommer forresten oda hit så skal vi bake cookies og ordne oss i lag før vi stikker ut. Aner ikke hvor vi skal, så hvis vi ikke finner noe så bynner vi vel her, så får vi se hvor vi havner til slutt. Skal i hverfall kose oss, er lenge siden vi har vært ute i lag nå. Blir forhåpentligvis et lite innlegg før vi stikker ut i morgen også.

Har forresten fått en ny sang på hjernen, så slenger med linker til sangen.

Spotify: I´m back - DJ Mangoo 

Youtube: I´m back - DJ Mangoo

 

Nelly wants

Her.

Her.

Her.Her.Her.

Her.Her.Her.Her.

Her.

Noen du likte? 

 

Daniel Wellington

Hei! 

Siden jeg snart har bursdag, så ville jeg bare tipse dere om denne klokken som jeg ønsker meg, mehhe! Neida, men den er så fin, vil virkelig bestille meg en sånn når jeg får penger til det, men akkurat nå må jeg spare til året mitt i usa.

 Du finner den her

 

Harper´s Island

Hei! 

Akkurat nå sitter vi å ser Harper´s Island og spiser cookies, sjalu? 

Haha, silje i bakemodus.
Siljemora

Hei! 

Silje kommer senere i dag så skal vi bake cookies, fra bunnen av faktisk! Bynner å bli en stund siden sist hun var her nå. Hun har også lastet ned (eller opp?) en serie kallt "Harper's Island", som vi tenke å se noen episoder av. Vi så 2-3 episoder sist hun var her, og de var faktisk sykt bra, elsker sånne serier. Jeg har ikke gjort stort annet enn å dusje siden jeg sto opp i halv 2 tiden, også bare sminket meg litt raskt. På lørdag kommer oda også hit, så skal vi ordne oss i lag før vi stikker ut, gleder meg til det! God jenta mi jo <3 

Hva skal du gjøre i dag? 

 

Linus i svingen

Hei! 

Akkurat nå sitter jeg og hans å ser jul i svingen, haha, det er så koselig. Har ikke gjort så mye i dag siden jeg har fri , så da sov jeg helt til kl halv 6, er egentlig ikke så lenge til å være meg da, men skulle kanskje stått opp litt tidligere for å fått noe ut av dagen. Men siden jeg først sto opp så sent så blir det bare en daffe dag med joggbukse og hettegenser. Det ble ikke akkurat den store bloggdagen for meg i dag så jeg kommer mest sannsynlig til å ta noen outfit bilder i morgen, om det høres greit ut? Noen andre som husker den serien? 

 

Snart i mål

Hei! 

Da jeg sto opp i dag var jeg så lite motivert og trøtt til å gå på skolen, siden jeg visste at jeg kom til å komme opp i eksamen i dag. Flere venniner hadde sakt at lærerne på skolen hadde hintet om at min "rekke", der vi sitter i klasserommet, kommer til å komme opp i naturfag. Og jeg ble sliten og trøtt bare ved tanken. Da lærerne kom inn på klasserommet kl halv 10 i dag og tiden var  inne for å få vite om du ble trekkt opp eller ikke, ventet jeg bare på at de skulle begynne å ramse opp min "rekke"  og si at vi var kommet opp i naturfag. Men slik ble det HELDIGVIS ikke, det var sju stykker som kom opp, men det var ikke min "rekke", jeg om var så forberedt og satt bare å ventet på å få det slengt i tryet og bare få komme i gang med pugginga og arbeidet. Jeg ble så lettet og trodde ikke det jeg hørte. De som kom opp fikk faget geografi, det var jo egentlig ikke det verste å komme opp i, men likevel da, så synes jeg sykt synn på de som gjorde det! Vi som ikke kom opp fikk beskjed om at vi skulle ha fri resten av uka og helt til mandag, og det gjorde alt 1000 ganger bedre. Joho, jeg er så glad nå! Vi avsluttet dagen en time tidligere med en film, noe som egentlig var helt greit for meg. Nå har vi bare tre dager neste uke igjen på skolen før jeg tar sommerferie, de dagene skal vi ha grundercamp, noe jeg egentlig ikke helt vet hva er. Men uansett så er jeg så sykt fornøyd! 

Sånn så forresten trynet mitt ut da jeg fikk vite at jeg ikke kom opp, haha! 

Jeg sier bare masse lykke til, til alle som kom eller kommer opp i eksamen, så snakkes vi!

 

Hvilken kjole?

Tenkte å bestille meg en av disse kjolene, men jeg er så usikker på hvilken jeg vil ha, alle var så fine.

Hvilken kjole likte du best, 1 2 3 eller 4? 

1.                                                                                                                                       

2.

3.                                                                                                                                        

4.
Please hjelp meg! 

 

Speak Espanglish

Hei! 

Siden silje ikke ble hjemme alene i kveld likevel, så kom hun hit å skal sove over her. Aner ikke hva vi kommer til å finne på, men det blir vel en film eller noe senere i kveld. Det er jo alltid så mye å finne på her hos meg, he he he. 

Har helt dilla på en sang for tiden så da tenkte jeg å dele den med dere.

Noen tips til hva vi kan finne på? 

Syk og svak

Hei! 

Har vært hjemme fra skolen to dager på rad nå siden jeg har vært i helt sykt dålig form. Føler meg helt utslitt og hodepinen gjør det ikke stort bedre. Tror kanskje jeg muligens har betennelse i skuldrene mine eller at jeg holder på å få det, siden de verker sånn hele tiden og pluss at det går utover ryggen og hodet også! Håper virkelig det går over snart, er så lei av å være så sliten hele tiden.. Gleder meg til sommerferie slik at jeg kan få slappe av og hvilt før jeg reiser til usa, det blir jo også veldig energitappende med tanke på alle foreberedelser osv..

Hadde selvfølgelig glemt at jeg skulle på jobb i dag, og måtte nok en gang stresse meg på jobb, dette skjer nesten hver onsdag jeg skal på jobb, aner egentlig ikke hvorfor, men jeg skal virkelig prøve å bli bedre på å huske sånt! 

Jeg har ikke bynt med svarene fra spørsmålsrunden enda, men det kommer etterhvert. Det var jo så maaange! 17. mai bilde - Ser ut som at jeg har fått i meg litt for mye is..

 

Spørsmålsrunde

Hei! 

Siden jeg ikke akkurat har så mye å blogge om for tiden, så tenkte jeg å starte en spørsmålsrunde. Så det er bare å spørre i vei hva det enn måtte være, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan! - Victoria

Sommerfavoritter

Her er noen favorittsanger for sommeren, noen gamle og noen nye, får sånn sommerfølelse av disse sangene! 

 

Primadonna - Marina and The Diamonds

Youtube  & Spotify 

 

Va va voom - Nicki Minaj

Youtube & Spotify 

 

Flytta på dej - Alina Devecerski

Youtube & Spotify

 

Fuck U Betta - Neon Hitch 

Youtube & Spotify

 

Bad i havet - Marius Melua

Youtube & Spotify

 

Boyfriend - Justin Bieber

Youtube  & Spotify

 

Starships - Nicki Minaj

Youtube & Spotify

 

Noen sanger du liker veldig godt og får sommerfølelse av? 

Heldagsprøve

Hei! 

Da har jeg akkuratt kommet hjem fra skolen etter å ha blidt ferdig med heldagsprøven i sidemål, aargh, haaater nynorsk! Følte egentlig det gikk sånn midt på treet, men var feridg kl 10 å orket ikke å gå gjennom teksten når jeg var ferdig, så det blir vel en 2er. Men lagå, vi har jo norsk i enda to år framover, det er jo ikke avsluttende nå til våren såå jeg takker gud for det! Kommer innelgg senere i dag om fredagskvelden, hadde nemlig "jentekveld" her med tre andre jenter i grillhytta vår før vi dro ut. Var sykt koselig, er så alt for lenge siden! 

Fornøyd pia som er ferdig med ALLE heldagsprøver for dette skoleåret! :-D 

 

Ny header!

Hei! 

Siden jeg allerede er så lei headeren jeg har nå, så spurte jeg margrethe for noen dager siden om hun ville lagen en ny til meg, og det gjorde hun selvfølgelig! Er kjempe fornøyd, i tillegg til at hun nesten aldri har gjort det før! Hva synes dere? 

 

17. Mai

Hei og gratulerer med dagen! 

Har ikke rukket å feiret noe spessielt  i dag, siden jeg har tilbringt meste parten av dagen på jobb. Fikk veldig stemning på jobb da siden vi solgte så mye is, kake og kaffe. Sitter nå å er stapp mett etter den nydelige 17.mai-middagen og deserten vi har hatt med venner og familie. Kommer til å savne dette til neste år.. Synes faktisk 17.mai er en av de beste dagene i året. Blir nesten litt stolt over å bo i Norge på en slik dag som dette, man får nesten en påminnelse om hvor heldige vi er for å bo i ett så fint land. Jeg er i hvertfall veldig stolt over landet vårt, og at vi har det så bra som vi har det. 

Det blir vel så jeg mest sannsynlig drar til min kjære og ser en film med kakekos osv senere i kveld, så kanskje jeg lager ett lite innlegg fra det senere i kveld også, men vi får se! Her er i hvertfall noen bilder fra dagen..

Tjukka

Marthe, Anja og meg <3

<3 

 Ha en fortsatt fin dag! 

God natt!

Da tar jeg kveld etter en laaang dag! Har nesten pakket ferdig, det er bare noen små ting som trengs å gjøres før jeg drar i morgen tidlig. Flyet går kvart over fire, å må ta bussen her i fra klokken åtte, så det blir vel litt shopping i trondheim før vi tar bussen videre til værnes. Fikk en del gavekort til jul som jeg også har tenkt til å bruke opp i morgen hvis jeg finner noe fint. Rekker forhåpentligvis å skrive et lite innlegg om hva jeg evt kjøpte før flyet går i morgen! 

Snakkes!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)