Fridtid

Hyttetur

Hei!
Da jeg kom hjem etter hyttetur i går var jeg så sykt sliten at jeg gikk rett i seng, så har derfor ikke rukket å blogge før nå. Akkurat nå har vi kaffelag her hjemme siden både marthe og sindre har hatt bursdag og jeg har i morgen, wuhu! Som sakt så har jeg ikke kamera for tiden så det blir kun mobilbilder, med mindre jeg får låne marthe sitt kamera. Jeg tok noen bilder fra turen så da slenger jeg de med.

æsj, det var så vidt jeg turte å ta bilde av den.

Det var så ykt mye knott, så da satt vi ut sånne myggspiraler over alt. 

Kjempe koselig hytte.

Hva har du gjort i helgen?

 

Dagen der på

Anne har sovet her i natt siden hun ikke kom seg hjem i går kveld. Vi våknet vel i rundt 1 tiden, å lå i senga til rundt 2 kanskje. Siden vi var så sykt sulten gikk vi ned å laget oss en kjempe god frokost som anne ikke kunne spise sammen med meg siden hun ble hentet, men lillebror ble med å spiste den med meg i stede. Nå er jeg på hytta til silje på sjøsætervatnet med silje og hans. Det kommer vel et innlegg senere her i fra, men det blir kun mobilblogging siden jeg ikke har med pcen min opp hit.

Snakkes!

Trondheimstur

Hei! Stakk til trondheim i dag tidlig for å bli med brit når hun skulle ta tatovering, har planlagt lenge å ta turen, så kunne ikke skippe den heller uansett hvor trøtt jeg var da jeg våknet i morrest. Ble noen innkjøp også som det kanskje kommer innlegg om senere i dag eller i morgen :-) Er litt usikker på om jeg blir hjemme i kveld, men det kan hende jeg tar turen til silje siden hun er hjemme alene, men jeg får se hvor trøtt og sliten jeg er.

Synes den ble kjempe fin jeg, hva synes du?

Fredagen i bilder

Trodde det skulle ta lang tid å laste opp bildene, men det gjorde det ikke denne gangen, så jeg slapp å vente så lenge med å legge ut innlegget. Oker ikke skrive så mye, så legger heller ut litt bilder. Men helt serriøst så tror jeg ikke at jeg fikk ett eneste serriøst bilde av oda, haha! jo ett da kanskje.. 

 

Drinks

Søøøte jentan <3 

Marshmallows

Haha! 

Heej

Kooselig

Haha, en stk full oda! 

Hej til dæ å ane

Siden vi hadde tilbringt kvelden i en grillhytte med bål og grilling av marshmallows  så luktet det jo vi selvfølgelig bål av oss når vi stakk ut, veldig digg egentlig! Men uansett så var det var en super kveld med supre jenter! 

<3 

Pinsehelg

Hei! 

Det ble grilling i går istede, siden været i dag ikke er stort å skryte av. Vi var ikke rindal før i 4 tiden så sola varmet ikke like mye da som tidligere på dagen, men vi hadde en kjempe koselig kveld likevel. Jeg glemte kameraet hjemme så jeg fikk ikke tatt noen bilder, men jeg har et bilde som oda tok med telefonen sin, så jeg slenger bare med det, veldig fint forresten. Blir vel så jeg stikker på FZ-RUNDE med linnis og bret nå om en stund, men andre ikke hvor vi skal da, kanskje vi finner en plass å spise eller noe. 

Snakkes! 

 

Drink

Hei! 

Da stikker jeg til brit for å gjøre siste finishen før vi drar ut. Er helt nydelig vær ute, så håper på en kjempe kveld! Vi stikker vel først på hotellet å begynner der også får vi se hvor vi ender til slutt. Snakkes! 

Men in black 3

Er egentlig ikke så mye som skjer på fredagskvelder så da drar jeg like gjerne på kino med annepus. Stikker opp å ordner meg litt før jeg drar, å hvis jeg orker i kveld så skriver jeg kanskje en anbefalelse, men vi får se! 

 

 

Noen andre som har sett den eller skal se den? 

 

TGIF

Hei! 

Endelig er det fredag og jeg kan legge bort lekser for en liten stund, siden det er langhelg. Skal kanskje ut en tur i morgen, men det kommer ann på hvor sliten og trøtt jeg er. Det blir vel mest sannsynlig så jeg tar en tur ut uansett siden det er meldt så fint vær. Hvis været holder seg blir det også grilling og bading med venner i rindal på mandag. Ellers har jeg ikke andre planer enn at jeg skal bake kanelsnurrer, som jeg kommer til å lage et innlegg om senere i kveld, de er gode så gled dere!

Ha en fin pinsehelg, det skal hvertfall jeg ha! 

 

Kosekveld

Hei! 

Vi har akkurat lagt oss til å sove, men før vi gjør det så tenkte jeg og oppsumere kvelden. 

Etter phototshooten lagde vi oss brownies, og i mens vi ventet på at den skulle bli ferdig, fant vi fram snoop og film. Filmen vi så het "Black Hawk Down", og den var faktisk sykt bra, en krigsfilm med veldig mye action, slik som vi liker det, hehe! Når filmen var ferdig hadde vi helt glemt av å spise brownies, så det blir nok frokosten vår i morgen, pluss litt godteri som enda ligger igjen. 

Vi bestemte oss for å prøve en liten vri, med litt shampoo oppi, og den ble faktisk ganske god! 

<3 

Sleepover &lt;3

Hei!

Har fått besøk av silje som skal ligger over her i natt, kjempe koselig, men aaaalt for lenge siden! Har sovet neste hele dagen, og har ikke gjort stort annet enn å ventet på at silje skal komme. Det blir vel så vi mest sannsynlig drar ut å tar en liten photoshoot senere, men vi får se om jeg orker å legge ut bildene i kveld. Vi har også planer om at  vi skal kose oss med, film, brownies, og snoop, og kanskje ett nattbad i boblebadet! 

Babes <3Snakkes! 

 

Tentamen

Hei, ble ikke massage på meg på tirsdag siden jeg var hjemme fra skolen pga dårlig form, men det blir neste uke i stede. Var å trente i dag en times tid på velvære, ble litt jogging på tredemølla og styrke, etterfulgt av massage i massagestolene. Resten av dagen har blidt brukt til å pugge på engelsk tentamen som vi har i morgen, og bitte litt tv titting da. Stikker mest sannsynlig til kjæresten senere i kveld bare for å sove der, siden det er så kjedelig å sove alene. Blir kanskje ny pc på meg i morgen også, hvis expert har fått inn flere av den sorten jeg vil ha, håper på det beste! 

 Slenger med et bilde av meg fra i går

Haha, døde når jeg fant det! Sitter på en annen pc enn det jeg vanligvis bruker så fant jeg dette fine bilde, som sikkert er tatt fra den tiden jeg bodde i trondheim eller noe, som var rundt 6 klasse. 

Klarer nesten ikke vente..

Heihei, det eneste jeg venter på nå er å bli ferdig med alle prøver, tentamener, få et godkjent skoleår og ta sommerferie. Er så sliten og lei for tiden, å føler ikke at jeg får gjort noe. Enda jeg har så mye jeg skulle ha gjort! Men jeg håper på lysere tider og mer energi, etter som at jeg nå holder på å skjekke ut om jeg kan ha laktoseintoleranse, noe som kanskje kan være en årsakt til at jeg er så sliten og trøtt hele tiden. Heldigvis så har jeg fri på onsdag å da blir det jo en ekstra dag til å lade opp på. I ukene framover kommer jeg til prioritere skole for fult, for å gjøre en siste innspurt før det blir en etterlengtet sommerferie. Skal også prøve å komme meg litt oftere på trening, synes egentlig det bare blir sjeldnere og sjeldnere, men det skal skjerpes! Slutter halv to i morgen så da blir det mest sannsynlig en liten treningsøkt etter skolen, etterfulgt av ryggmassage. Har bestilt time for å myke opp muskler og ledd, og det skal bli heeeerlig! 

SommerbildeNoen andre enn meg som er skolelei, og gleder seg til sommerferie? 

Fredagskveld

 

Jeg våknet med feber og hodepine i går, så var derfor hjemme fra skolen. Brukte mesteparten av dagen til å se på tv, noe som egentlig var ganske så kjedelig etter som at det ikke fantes noe bra å se.. Utover kvelden begynte jeg å kvikne litt til, og lagde derfor kjempe god kyllingkebab til meg, broshan og kjæresten mens de tok boblebad. Til desert ble det frukt med smeltet sjokolade, og senere på kvelden ble det film med snoop. Hadde en kjempe bra fredagskveld, så alt i alt så ble dagen ikke så kjedelig likevell. 

 

Haha, søte! 

Sunt og godt! 

Ikke like så sunt, men godt var det! 

- Victoria

 

 

 

11.04.2012

Hei, 

Akkurat nå sitter jeg å gjør litt lekser mens jeg venter på at kjæresten skal komme, vi skal bade i boblebad <3 og se paradise før vi så går å legger oss. Har i dag vært å trent på velvære med søte eirin, noe som gjorde at det ble litt mer styrketrening enn det vanlige på meg, hun har jo så syke muskler og løfter vekter som en helt, haha! 

Slenger med et bilde av meg fra helgen

 

Snakkes!