februar 2013

Hotel Weekend

Heisan, jeg, Meghan, Merranda og Tara kjørte ned til Portland rett etter skolen på fredag for å dra i et bryllup som sakt. Det var et kjempe fint bryllup med masse fine folk, tror alle stor koste segl! Etter bryllupet dro vi tilbake til hotellet og da ble Miranda også med, en jente på Meghans alder, som er venn av familien. Vi våknet til frokost på døra og alle var oppe allerede klokken 10. Da alle var ferdig ordent var det til for shopping, vi alle hadde en kjempe fin dag, og jeg fant meg også en god del klær. Nå venter jeg på at familie og venner skal komme over, siden det er finale i amerikans fotball i dag som vi alle skal se sammen. Her er bilder fra gårsdagen.Dette var etter skolen på fredag, var kjempe varmt i luften og solen skinte, herlig!! 

Hotell rommet vårt. 

Venter på heisen i parkeringshuset, tidlig på morran!Meg og Miranda <3

Alle bilder fra bryllupet tok jeg med tlf, så har null bilder på pcen fra det. 

15 grader og sol

Denne uken har gått helt utrolig fort. Det er 15 grader og sol ute i dag som er en helt knall start på helgen. Nå stikker jeg og fammen til Vancouver for å sove der på hotell siden vi skal i bryllup i kveld etter fulgt av shopping i morgen. Alt er pakk og klart, så må bare stikke. Snakkes mest sannsynlig senere i kveld! 

Goodnight Argent

Heeej, kvelden ble vellykket selv om det ikke kom så veldig mange på konserten. Den varte ikke så lenge heller, men de var kjempe flinke! De framførte både selvskrevne låter og andre kjente sanger. Legger meg nå for å være uthvilt til i morgen, satser på en like vellykket dag. Godnatt! 

Katie og meg :-)

Katie og Maggie 

Oss med kjekkisen i bandet, altså da trommisen. Meg og Maggie med artisten i bandet, han sto på tå når vi tok bildet, tihi.