mars 2012

Vertsfamilie!!

Iiiik, har akkurat fått bekreftet at vertsfamilien min i Washington/ Battle Ground er godkjent! :-D Det er en familie på tre, mor (Sharon), far (Gerry) og datter (Macy). Jeg var å besøkte de i 08, men det var da ikke planlagt at de skulle bli min vertsfamilie. Jeg er så utrolig glad nå, å gleder meg sykt til å møte de igjen! Jeg er bare en dag eldre enn Macy, noe som egentlig er helt greit for meg, så har jeg noen til å hjelpe meg med lekser, og låne klær av, og ikke minst så kommer ikke første skoledag til å bli like vanskelig/ pinlig, når jeg har noen å støtte meg på, mehehe..neida, er ikke sikkert vi kommer i samme klasse eller har samme friminutt en gang, men uansett så kommer det til å bli en fantastisk opplevelse!

Super fornøyd pia her i allefall :-D 

Innkjøp

Hei! 

Har ikke kommet inn i noe rutine ang blogging enda, men har ikke hatt internett på noen dager nå så har ikke hatt mulighet til å blogge heller. 

Da vi landet i kirkenes på onsdag dro vi rett fra flyplassen til hytta vår i neiden, der nøyt vi kvelden med pizza, badstu og kakao. På torsdag sto vi opp tidlig for å rekke å kjøre litt scooter før vi tok bussen til beste, da vi skulle kjøre fra hytta til bussholdeplassen fikk jeg lov til å øvelseskjøre, noe som førte til at jeg klarte å kjøre av veien, heldigvis ble ikke noe eller noen skadet, og vi kom oss i tide til bussen.

I dag har vi vært i vadsø der jeg også gjorde noen innkjøp, så legger derfor ut bilde av innkjøpene både fra trondheim og vadsø i samme innlegg. 

Innkjøp - trondheim

 


shorts fra only // 259 krtopp fra only // 239 krtopp fra bikbok // 149 kr

sko fra morris // 199 kr

Innkjøp - vadsøjakke fra mx-sport // 3999 krgenser fra vero moda // 299 kr

Kjøpte også en beyonce parfyme, men gidder ikke ta bilde av den.

Hva synes dere? 

 

Værnes

Hei! Det ble mobilblogging siden ikke pcen klarte å koble seg opp på internett her.. Vi sitter nå på værnes å venter på at det skal bli klart for boarding, men det er nesten en time igjen å vente. I mens koser vi oss med chilinøtter og frukt. Det ble egentlig ikke så mye shopping i dag, men jeg fant en fin jakke til kjæresten og et par topper og en shorts til meg selv, som jeg ble helt forelsket i! Kan legge ut bilder senere av innkjøpene.

God natt!

Da tar jeg kveld etter en laaang dag! Har nesten pakket ferdig, det er bare noen små ting som trengs å gjøres før jeg drar i morgen tidlig. Flyet går kvart over fire, å må ta bussen her i fra klokken åtte, så det blir vel litt shopping i trondheim før vi tar bussen videre til værnes. Fikk en del gavekort til jul som jeg også har tenkt til å bruke opp i morgen hvis jeg finner noe fint. Rekker forhåpentligvis å skrive et lite innlegg om hva jeg evt kjøpte før flyet går i morgen! 

Snakkes!

MVH                  
Siden dette er mitt første innlegg så tenkte jeg å skrive litt om meg selv. Jeg har egentlig ikke så mye erfaring med blogg, så ikke ha for store forventninger.

Det at jeg har begynt å blogge er mest for at jeg skal til usa som utvekslingsstudent til høsten, noe som jeg gleder med veldig til. Har ikke fått vertsfamilie enda, men det kommer vel etter hvert.

Tiden min går for det meste til skole, venner, kjæreste og familie, jobber også en del etter skoletid. Jeg kommer opprinnelig fra Kirkenes, men bor nå i en liten bygd kalt Surnadal.

Drar på påskeferie med kjæresten til Kirkenes i morgen og blir der en uke, så det er bare å følge med videre.

 

Snakkes!