april 2012

Fredagskveld

 

Jeg våknet med feber og hodepine i går, så var derfor hjemme fra skolen. Brukte mesteparten av dagen til å se på tv, noe som egentlig var ganske så kjedelig etter som at det ikke fantes noe bra å se.. Utover kvelden begynte jeg å kvikne litt til, og lagde derfor kjempe god kyllingkebab til meg, broshan og kjæresten mens de tok boblebad. Til desert ble det frukt med smeltet sjokolade, og senere på kvelden ble det film med snoop. Hadde en kjempe bra fredagskveld, så alt i alt så ble dagen ikke så kjedelig likevell. 

 

Haha, søte! 

Sunt og godt! 

Ikke like så sunt, men godt var det! 

- Victoria

 

 

 

11.04.2012

Hei, 

Akkurat nå sitter jeg å gjør litt lekser mens jeg venter på at kjæresten skal komme, vi skal bade i boblebad <3 og se paradise før vi så går å legger oss. Har i dag vært å trent på velvære med søte eirin, noe som gjorde at det ble litt mer styrketrening enn det vanlige på meg, hun har jo så syke muskler og løfter vekter som en helt, haha! 

Slenger med et bilde av meg fra helgen

 

Snakkes!

Kirkenes

Hei, 

Dagene her i finnmark har gått så utrolig fort, skulle absolutt hatt lengre tid her! Kommer til å dra tilbake så fort jeg får mulighet til det. Vi har vært her snart en uke, og flyet hjem går halv 12 i morgen. Her er et innlegg om hvordan dagen i kirkenes har vært . 

Jeg og kjæresten tok hurtigruta fra beste til kirkenes i dag tidlig. Var sykt hardt å stå opp så tidlig, men den gode frokosten på hurtigruta var en fin motivasjon, hehe, mat <3 Da vi annkom kirkenes dro vi rett til madeleine og immanuel sin hybel, der la vi fra oss koffertene før vi gikk ned til byen. Der fant jeg egentlig ikke så mye, men kjøpte litt ny sminke og en bursdagsgave til eirin, søstra til hans. Da madde og imm tok turen til näta, gikk vi på siciliana og kjøpe oss kebab, den smakte foresten nyyyydelig! 

 Senere gikk vi hjem å så "knerten i knipe" før vi ruslet ned igjen til byen, for å spise pizza på ritz. Har vært en kjempe koselig dag her, og vi har koset oss masse med søstersen og kjæresten! 

- Bilder fra dagenKebab <3

Søstersen og immanuelNaam! PussDessert - Oreeeo <3 

 Kan ikke si at vi har gjort så stort mye mer enn å spise mens vi har vært her oppe, men uansett så lever man bare en gang, mat <3 

Snakkes!