juli 2012

Snart er alt på plass!

Heihei! 

I dag har jeg vært å kjøpt inn litt småting og hørt med banken om hvordan jeg skal gjøre det med visakortet osv, mens jeg er i usa. Det enkleste blir vel å bare bruke det jeg har, og heller ta ut penger hver måned slik at jeg slipper å dra det hver gang jeg skal kjøpe meg noe, fikk også kjøpt meg en adapter. Jeg har også fått handlet inn gaver som jeg skal gi til familien, trenger bare å kjøpe inn litt norsk godteri nå før alt er på plass. 

Kjøpte en sånn kjempe smart adapter som man kan bruke i mange forskjellige land, man bytter bare mellom hvilke kontakter man vi ha! 

Snakkes! :-)

Wants

Heihei! 

Ååh, det er så sykt mye jeg ønsker meg for tiden, men ikke kan kjøpe.. må jo spare alt av penger jeg har, er så sykt kjedelig..! Her er noe av det jeg ønsker meg mest! 

 

 

 

 Noe spesielt du ønsker deg? 

Visum i boks

Hei! 

Nå er visumet i boks, fikk det for noen dager siden. Nå føler jeg det meste begynner å falle på plass. Er enda en del papirer jeg må lese gjennom og fylle ut, men noen må jeg ta med meg på flyet også. Fikk også tilsendt flybilettene mine nå nylig, er helt utrolig hvor fort det egentlig har gått siden jeg begynte prossesen. Nå kan jeg ikke gjøre annet enn å gruglede meg til dagen jeg reiser kommer. 

Haha, sykt fint bilde! (Sura) 

Snakkes! 

Kalle Kanin

I dag kom familien endelig hjem etter to uker ferie, var egentlig ganske godt! Sykt kjedelig å være hjemme alene så lenge.. Johan, altså da min elste lillebror kom hjem med en kanin i dag, som han hadde kjøpt selv for å ha som kjærledyr. Navnet på kaninen har de bestemt at skal være Kalle, helt sykt nusselig! 

Søt, eller hva? 

ON THE BEACH

Hei! 

I dag har jeg, Guro og Anne vært på stranda i fin været. Eller kan egentlig ikke si at det var så veldig fint vær, men i forhold til det det har vært tidligere, så var det ikke så ille! Vi har koset oss med grilling av pølser og chicks, hehe. Vi hadde det i hvertfall kjempe koselig, håper på flere finværsdager framover! 
Hva har du gjort i dag? 

 

Kvalitetstid

Akkurat nå sitter jeg hos ingrid og smasker godteri og drikker cider (alkoholfritt da selvfølgelig). Siden jeg ikke får treffe Ingrid før jeg drar til statene så har vi litt kvalitetstid i kveld. Vet ikke helt enda hva vi finner på, lurer kanskje på om vi stikker å tar sol senere, men vi får se.

Heipådei!

Hest er best som pålegg

Hei! 

Fin overskrift. Neida, men for første gang på leeeeenge så har jeg sotte på en hesterygg. STOLT! Jeg er egentlig livredd hest, men så lenge jeg vet at noen passer på, så går det greit. Her er noen bilder fra gårsdagen. 

Strigling av hest

Jiro <3 

Eirin og Ronja

Powernapp

Just chillin´

Snakkes! 

Bildedryss fra Oslo

Finingan på bussen

Ei bitch jeg møtte på bussen, lol.

Karl Johans gate  

Sykt artig å kjøre rulletrapp

Stortinget

SlottetOpraenHva synes du om bildene?

 

Innkjøp fra Oslo

Hei! 

Siden Oda var så snill å ta bilde av alle innkjøpene mine, legger jeg de ut nå.

Bluse fra Vero Moda // husker ikke pris

Topp fra Zara // 179 krHettegenser fra BikBok // 299 kr

Mascara fra Sten og Strøm // 290 krT-shorte fra jallashappe // 99 krSko fra Zara // 199 kr

Skjorte og dressjakke fra Zara // 199 kr og 299 kr

Leppestift fra Sten og Strøm // 295 kr (om jeg husker rett)

Dongerivest fra Zara // 299 kr

Shorts fra Zara // 249 kr

Smykke fra BikBok // 79 krHårting fra H&M // 29 kr 

Bluse fra Only // 229 krØredobber fra BikBok // 59 kr

Topp fra Monki // 150 kr

Hva synes dere? 

2 dag i hovedstaden

Heihei! 

For en gang skyld fikk jeg sove ut i dag, sykt godt! Da jeg sto opp ordnet jeg meg og dro til byen for å møte Oda og Tore. Etter vi hadde gått en stund i byen bestemte vi oss for å dra på "The amazing spider-man" på Colusseum kino. Den var faktisk ganske bra! Helt siden vi kom på onsdag har det regnet konstant, er så sykt deprimerende, var kliss våt når vi kom "hjem" i dag, så nå skal vi trøstespise hjemmelaga pizza med brooos, etterfulgt av en god og varm dusj.

Haha, det var så sykt vått ute at Oda måtte bytte sko og tørke føttene på do.

Delisjæs

Grom

Colosseum

Fine oss på Oslocity

Er så sykt fornøyd med dette bilde , se den fine stillinga jeg står i og ikke minst alveøret mitt.

Før kinoen begynte var det peremieutdeling av en spider-man bag med en caps og klistremerke opp i, å den vant faktisk jeg, enda det var 900 stk i salen, hoho, var drit flaut! 

Endelig framme!

Hei! 

Toget var faktisk en time forskinket i dag, så vi var ikke framme på Lillestrøm før i 22 tiden. Har så sykt dålig tålmodighet, så det eneste jeg og Oda gjorde den siste timen på toget var å klage, tror de andre passasjerene var ganske så lei oss, haha. Har ikke tatt bilder av innkjøpene enda, men jeg tror at jeg tar bilder av alt jeg har handelt når jeg kommer hjem i stede, så får jeg vise alt i ett. Oda ligger foressten hos en kompis i natt et stykker utenfor Oslo, siden jeg skal opp så tidlig i morgen, så skal vi heller møtes i byen etter jeg er ferdig på intervju på abassaden. Da jeg kom fram til onkel og tante hadde de dekket på til taco, jeg var skrubsulten etter alle timene på toget, så det gjorde faktisk sykt godt. Ellers har jeg gått gjennom litt papirer til i morgen sånn at alt er klart. Nå skal jeg legge meg før jeg må stå tidlig opp igjen.Godnatt

TOOOOG

Hei! 

Akkurat nå sitter jeg og Oda å venter på at toget skal begynne å kjøre retning Oslo. Vi var framme i Trondheim i dag kl 10, og har da hatt noen timer å shoppet på før toget går. For vår del var det egentlig ikke det lureste. Har brukt mye mer penger enn det jeg hadde planlagt å bruke her i Trondheim, jaja, vi kaller det en oppvarming, høhø! Men uansett så kommer det mest sannsynlig ett innkjøp-innlegg senere i dag, eller i morgen, får se hva jeg rekker. Siden vi kom til Trondheim i dag har vi vært å kjøpt oss mat på Mc.Donalds, etter det tok vi bussen til byen som tok sykt lang tid, hater buss! Da vi var framme på sentralstasjonen la vi fra oss koffertene i oppevaringsbokser, før vi ruslet oss en tur gjennom gågata. Jeg har forresten også vært å hentet kameraet mitt fra reprasjon, så nå har jeg endelig litt mer motivasjon til å blogge. 

Søte Oda spiser seg tjukk på macern

Det går seriøst ikke ann å få et ordentlig bilde av Oda.. Pena

 Snakkes! 

 

Oslo

Hei! 

Akkurat nå holder jeg på å pakke til osloturen med Oda. I tillegg til dette nyter jeg nystekte rundstykker med ost og oboy til, aah! Hater å pakke, synes nesten det er bedre å pakke ut, aaner ikke hvorfor, bare sykt kjedelig. Men uansett så kommer Oda hit senere i dag, så skal vi kose oss, før vi må stå tidlig opp for å rekke bussen til bartebyen, for å så ta toget videre til oslo. Grunnen til at jeg først og fremst skal til oslo er for å søke visum, å siden mamma ikke kunne bli med, så ble Oda med i stede. Like så greit for meg egentlig! Skal forresten hente kameraet mitt i morgen, så da blir det forhåpentligvis litt flere oppdateringer enn det har vært i det siste. Er så kjedelig å blogge om man ikke kan ta bilder.

Snakkes! 

Venninnekos

Hei! 

Tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk på bursdagen min, er alltid så koselig med bursdag siden man får så mange hilsninger fra gamle venner og bekjente, kanskje litt sent å si det, men har ikke hatt tid til å blogge før nå. I går hadde jeg jentekveld hjemme hos meg, med Guro, Anne og Eirin. Det ble en veldig vellykket kveld med film, baking av cupcakes, spill og tacokos! I kveld kommer Anne å skal sove over siden vi skal ut i lag i morgen, gleeder meg! Er meldt fin vær også, å da håper jeg virkelig det holder seg. Jeg ba Eirin ta med et kamera i går før hun kom, men siden hun er helt forskrudd så husket hun det selvfølgelig ikke..Neida, men det ble ingen bilder, siden ikke noen av oss hadde ett kamera å bruke. Håper på flere sånne kvelder før jeg drar. 

Slenger med et bilde fra mai

Snakkes!

 

JEG HAR BURSDAG

Hei! 

I dag fyller jeg hele 17 år, wuhu! 


Hurra for meg :-D 

 

Hyttetur

Hei!
Da jeg kom hjem etter hyttetur i går var jeg så sykt sliten at jeg gikk rett i seng, så har derfor ikke rukket å blogge før nå. Akkurat nå har vi kaffelag her hjemme siden både marthe og sindre har hatt bursdag og jeg har i morgen, wuhu! Som sakt så har jeg ikke kamera for tiden så det blir kun mobilbilder, med mindre jeg får låne marthe sitt kamera. Jeg tok noen bilder fra turen så da slenger jeg de med.

æsj, det var så vidt jeg turte å ta bilde av den.

Det var så ykt mye knott, så da satt vi ut sånne myggspiraler over alt. 

Kjempe koselig hytte.

Hva har du gjort i helgen?