august 2012

Yo Factory

Heihei! Hele gårsdagen tilbringte jeg i butikker med Alea, og noen andre jenter (la ut bilder av innkjøpene i ett tidligere innlegg). Vi tok selvfølgelig også turen innom Yo Factory, som har verdens beste Frozen Yogurt, etter min mening. Tror ikke denne kjeden har kommet til Norge enda, men jeg synes det i hvertfall smaker helt nydelig, her har dere noen bilder. 

Fancy eller hva? :-D 

Innkjøp fra den siste tiden

Her er noen innkjøp fra den siste tiden. 

T-skjorte fra rue 21

Sko fra Nordstrom

Topper fra Macys

Sko fra Famous footwear 

T-shorte fra rue 21

Bukse fra Buckle

Dressjakke fra Target

Sko fra Bruktbutikk

Solbriller fra Sunglass Hut 

Topp fra rue 21

Treningsjakke fra Nike

Joggesko fra Nike

Treningstights fra Nike

Har allerede lest den første boken, men tenkte og lese den på engelsk også. 

Kjole fra rue 21

Litt annen bakgrund på de to siste bildene, denne er fra Hollister.

Shorts fra Hollister

Hva synes du om innkjøpene? 

Ocean City

Heihei, jeg er helt klar over at bloggen ikke har blidt helt prioritert i det siste, men har vært så utrolig opptatt med andre ting. I helgen var jeg på en plass som heter Ocean City med en gjeng folk, det var super koselig, der brukte jeg tiden på shopping, grilling, bading og god mat. På tur til Ocean City dro vi også innom en ostefabrikk, der vi fikk smake på mange forskjellige oster osv.  Jeg må ærlig si at jeg synes osten i Norge er en god del bedre enn den her i USA. Forrige torsdag var jeg også og besøkte tanten og søskenbarna mine som kun bor ett 10 minutt unna, er helt utrolig hvor de to eldste har vokst siden sist jeg var her. Har også fått handlet inn litt ting som jeg trenger til skolen, og på mandag fikk jeg også klassene mine i orden. Fagene jeg kommer til å ha er matte, engelsk, fransk, samfunnsfag og jeg har også to valgfag som er en fotografi klasse og gym. Gleder meg faktisk til å begynne på skolen, men er også herlig å enda ha en uke til ferie. 

i telefonen med Hans før vi startet til Ocean City.

I bilen med Hanne Marthe og Marianne.

Ostefabrikken.

På stranden.

YOLO

<3

Herlig! 

Haha, jeg døør! 

Idyll

Tennissko, som de kaller det her. 

Haha.

Marianne liker bare tuppan.

Snakkes! 

Stuck

Heihei, sitter nå på Starbucks med tre andre jenter etter noen timers shopping. Grunnen til at vi sitter på Starbucks er at Trina har låst inn nøklene sine i bilen,så vi er stuck i Portland, haha. Kommer forresten bilder fra helgen senere.

Snakkes!

Bonfire

Hei, har akkuart kommet til feriehuset vi bor i etter en joggetur med Marianne etterfulgt av grilling og kos på stranda. Tok noen få bilder som jeg slenger med, men som sakt så er de tatt med telefonen.

Snakkes!

Lincoln City

Heihei, akkurat nå er jeg i Lincoln City ca to timer fra Battle Ground. Her skal jeg være med en gjeng andre folk til søndag. Hanne Marthe og Marianne fra Kirkenes er også her på vestkysten for å være her i 5 uker, så de ble også med hit. Senere i kveld skal vi på stranda og grille etterfulgt av bading i bobblebadet. Har vært og shoppet litt treningstøy og stuff i dag, så kanskje det blir ett innkjøpsinnlegg senere, men bildene blir tatt med mobilen, siden jeg selvfølgelig glemte pcen "hjemme", når det for en gangs skyld er internett i huset vi bor i. Er så herlig å tenke på at det enda er en uke ferie igjen, når skolene i norge starter denne uken.

I bilen (nesten sminkefri) på tur til LC.

Savner dæ, honey <3

Pizzzza

Snakkes!

Innkjøp fra NY

Hei, her er innkjøpene fra NY, vet ikke om jeg har husket alt, men lagå. Dårlige bilder er det også.

David Z

Jalla shappe

VS

VS

David Z

Forever 21

VS

American Eagle 

Hollister

Jalla shappe

Hollister

Hollister? 

Jalla shappe

VS

Hva synes du om innkjøpene? 

Dag 2 - NY

Hei, som sakt så har jeg ikke internett i huset jeg bor i så jeg må på Starbucks o.l for å blogge osv.. Sykt irriterende, men jeg blir nok nødt til å klare meg uten. Her er bilder fra dag 2 i NY, litt sent, men bedre sent enn aldri. 

Meg og Ronja

Var helt sykt mange uteliggere på gatene vi gikk i

Cute copsan

UPS

Haha

The Wall Street Bull

Staten Island Ferry

Meg, Martine og Ronja

Martine og meg

The statue of liberty

China town

Hele gruppa

Guiden vår

<3

Det var nesten 500 kalorier i den kjeksen

:-D 

Hva synes du om bildene? 

Null internett

Hei! Akkurat nå sitter jeg på Starbucks og nyter en frappuccio med Macy og Alea. I huset jeg bor i har de ikke internett som jeg kan koble meg på, kun kabel, så jeg har derfor ikke fått mulighet til å blogge før nå. Mest sannsynlig vil det komme bilder fra dag 2 i NY og hva jeg kjøpte, men det blir ikke før senere. Har allerede blidt kjent med mange nye mennesker, og så langt stor trives jeg.

Skulle bare gi lyd fra meg, snakkes! :-)

Todays outfit

Hei! Stikker til Soho om få minutter, tenkte bare å legge ut hva jeg har på meg først. 

Hva synes du? 

Dag 1 - NY

Heihei, har hatt en kjempe fin dag i Manhattan, shoppet en god del, innkjøpene kommer senere. De første 5 timene var vi på sightseeing, og der etter fikk vi gå fritt i byen fra klokken var 1 til 6, sykt digg, men skulle gjerne hatt lengre tid. I morgen stikker vi til Soho for mere sightseeing og shopping, gleder meg! Her er et bildedrygg fra dagen i dag. 

Meg på hotellrommet

Ronja på hotellrommet

Ronja og meg på bussen

The New York Times

Ronja og meg på sightseeingImagineGruppa vår

Martine og meg i sentral park

Sentral park

Alice in wonderland

 

Gruppebilde nr 2

Maja (haha), Ronja og meg. 

Rockefeller

Fine Martine og Ronja

Sentral station

Mountain dew in my <3 

Times Square

Tid for gratis øyeskygge.

<3

Maja

Taxitur

NY- fan nr 1, haha.

Hva synes du om bildene? 

New York

Heei, akkurat nå sitter jeg på et hotellrom et stykke uten for NY city. Har vært en sykt stressende reise, flyet var faktisk 3-4 timer forskinket, pluss at vi måtte vente kjempe lenge på bussen fra flyplassen til hotellet. Har allerede blidt kjent med en god del andre utvekslingsstudenter og alle virker kjempe greie. Har vært våken i 24 timer nå, så tror jeg tar kveld ganske så snart. Vi må jo stå opp kl 6 i morgen for å spise frokost før vi stikker på sighteeing til Manhattan. 

Maiken, Maja og Ronja

Snakkes! 

Pakke pakke pakke

Nå jeg i full gang med pakkingen, bare litt små ting som mangler før alt er på plass. Vi kjører hjemme fra i halv 4 tiden i natt, og flyet går fra Værnes til Oslo i 7 tiden. Har allerede sakt hade til en del venner, og jeg begynner å kjenne at utvekslingsåret snart er i gang! Håper på et fantastisk år med kjempe fine opplevelser og minner.

Snakkes :-)

Kosekveld

Heihei, fikk spørsmål om jeg ville komme på kosekveld til Ingrid i kveld, så jeg stikker vel dit om ikke så lenge. Har ikke veldig mye tid til å blogge for tiden, har veldig mye jeg må rekke å gjøre før jeg drar. Jeg fikk forresten Elise til å lage ny header til meg, hun helt sykt flink med redigering av bilder osv, så takker fort det! Bloggen hennes finner du herHva synes du om headeren? 

Jentekveld

Heihei, jeg har hatt så mye å gjøre i dag så har ikke rukket å legge ut bilder fra jentekvelden før nå. Vi hadde en kjempe fin kveld med grillmat, snacks og bading. Silje og Brit kom litt tidligere for å hjelpe meg, slik at jeg rakk å gjøre alt ferdig før alle kom. Silje hadde forresten lagd en kjempe fin scrapbook til meg som jeg skal ta med over til usa, ble sykt overasket da jeg fikk se hva hun hadde rukket å gjort på så kort tid, så jeg sier det igjen, tusen takk søta <3 

diggjente95

Fine scrapboka hun lagde til meg! 

Dagen i går!

Heihei, i går dro jeg til Linnea i hal 6 tiden for å farge hår, det ble faktisk vellykket, og Linnea som var redd for at det skulle bli grønt, haha. Jeg fikk også møte den nye hunden deres, Thea, den var helt sykt skjønn! Så var det tid for fotballkamp på Syltøran med Silje, Guro, Anne og Linnea. Hadde det kjempe kos og Surnadal vant 2-0, wwihu! Siden jeg og Anne er litt i overkant glad i mat, kjøpte vi oss vaffler og sjokolade for alle penga.Når kampen var ferdig dro jeg og Silje hjem til henne for å spise taco og se film, senere på kvelden kom også Ingrid, men dro rett etter på, hun skulle bare stjele taco fra oss :-(

Flinke kokken! 

Tuppelura

Hadde en kjempe fin dag i går! Nå skal jeg ordne meg og dra å handle til jentekvelden i morgen. Stikker forresten ut med Brit i kveld, siden det er siste helgen min før jeg drar. 

Snakkes! 

 

Bildedryss

Hei! 

Bynner å bli en stund siden jeg har blogget nå, har vært hos Hans i noen dager, pluss at de har kjempe dålig internett som jeg ikke kan takle på grunn av min tålmodighet, hehe. På de dagene jeg har vært hos Hans har vi vært ute med båten og besøkt bestefaren til Hans sin hytte. Senere i dag skal jeg til min venninne Linnea og farge håret hennes, der etter stikker jeg på fotballkamp med Silje etterfulgt av taco og kosekveld. 

Snakkes!