november 2012

Leksekos

Heihei, har ikke blogget på fire dager, men kan vel si at denne uken har vært litt av ett stress. Vil ikke akkurat si at jeg har så mye lekser her, men siden jeg var syk i en hel uke for ca to uker siden, har jeg hatt en del å gjøre for å ta det opp igjen, pluss at nå før jul så får vi mange "juleprosjekt" som tar litt tid. Sist lørdag var jeg på Christmas Bazaar med Merranda, Meghan, Tara og hennes vennine og mor, kjøpte med ingenting, men var artig å bare gå å se også. På mandag var jeg på Breaking Dawn med Meghan og Tara, Merranda ditcha oss siden hun var så trøtt og skulle sove ut, fagg ass! I dag har jeg gjort mattelekser fra jeg kom hjem fra skolen og helt til nå. Var å sprang litt på 3D mølla i mellom, måtte ha en liten pause også, tar på å tenke så mye for en blondine som meg skjønner du. Koset også litt meg katten her i huset, hver eneste dag etter skolen ligger han i senga mi å ser på meg med det mest bitchie blikket, siden jeg nå har rommet han hadde plassen din på, haha, jeg vet han egentlig elsker meg da.. Null bilder, kun av meg å katten, aner ikke hva han heter, men det får vel så være, haha. 

 

Killerblikket, haha. Erin, kanskje han og TRULS kan bli vener?

Snakkes! 

Portland

Heisan, kom akkurat hjem etter å ha tilbrakt dagen i Portland med Merranda, Meghan og Tara. Kjøpte meg ikke noe som helst, selv om det var salg over alt. Er så slitsomt å bruke 1 time i kø i hver butikk, så jeg så mest på julegaver til venninner.

Startet dagen med en Carmel Frappuccino, nam! Meg og Merranda på T-banen som vi tok inn til byen, siden det er helt umulig å finne parkeringsplass.

Reeeegn :-(

Og mer regn..

Lunsjen til matvraket

Hva har du gjort i dag? 

Black Friday

Hoooj, ett ord, CRAAAZY! Dro til kjøpesentret i Vancouver i dag siden det er Black Friday her i USA, var seriøst det sykeste jeg har vært med på. Det var kjempe lange køer uten for sentret leeenge før det åpent, og når vi først kom oss inn, så var Victoria Secret´s første stopp. Inne i butikken var det helt syke mengder med folk. Det tok oss ca 10 minutter og finne det vi skulle ha, og 1,5 time i kø. Kjøpte meg egentlig ikke så mye i forhold til hva Merranda og Meghan gjorde, å det jeg kjøpte meg var heller ikke på salg, typisk. Men det var så sykt verdt det, var så artig å se alle som knuffet og brøytet seg frem for å få det de ønsket. Her har du litt bilder.

Dette var ca 20 minutter før sentret åpnet, og da var ikke halvparten kommet engang. Dette var liksom den minst folklingste (heter det det?) plassen av sentret.

Oss som venter på å få komme inn i varmen.

Meg og verdens beste vmor!

Haha, søte Meghan

Søteste Merranda og Tara

Søstrene Secret

Innkjøpene

Helt sykt comfy genser, måtte bare kjøpes!! 

Looove!

Happy Thanksgiving

Hei, jeg ønsker dere alle en "Happy Thanksgiving" selv om vi ikke feirer det i Norge. Dagen skal jeg tilbringe med min vertsfamilie og deres venner osv. Har så langt spist kjempe god frokost og sett amerikansk fotball på tven. Senere kommer det gjester som vi skal spise kalkun og god mat med. I natt er det jo også "Black Firday", så jeg blir vel oppe helt til vi stikker til Vancouver. Gleder meg nå helt sykt! 

Meghan og meg <3

Haha <3

Verdens beste vertsmor <3 

Kalkuuuun

Fotball på tven

Meg og linselusa Tucker.

My playlist can tell you the story of my life.

Her er noen favoritter fra spillelisten min akkurat nå:

Rum And Raybands - Sean Kingstone featuring Cher Lloyd

Spotify - Youtube

Have some fun - Pitbull featuring The Wanted and Afrojack

Spotify - Youtube

This Is My Love - Gold 1, Bruno Mars, Jaeson Ma

Spotify - Youtube

Battle Scars - Lupe Fiasco, Guy Sebastian

Spotify - Youtube

Both of us - B.o.B featuring Taylor Swift

Spotify - Youtube

Beauty And A Beat - Justin Bieber, Nicki Minaj

Spotify - Youtube

Change Your Life - Far East Movement, Sidney Samson

Spotify - Youtube

There is nothing like music to relive the soul and uplift it.

Spotify listen min finner du her

Noen du likte? 

We heart it!

<3

Halvdag og Thanksgiving

Heisan, var ferdig hal 12 på skolen i dag og i går siden skolen jeg går på ikke har råd til å ha åpent eller noe, virkelig kjipt altså, eller ikke :-D. Har fri resten av uken også, siden det er Thanksgiving. Har vært å spist med vertsfamilien min i dag på Billygan´s, bestilte meg biff og bakt potet, som jeg ikke spiste halve av en gang, siden du alltid får så mye tull mens du sittere å venter på maten. Restaurantens "kjenneteng" var peanøtter, sånn som elefanter spiser, haha random, men du rensket peanøttene og kastet skallet på gulvet, så gulvene var fylt med peanøtskall som du tråkket i, haha. I morgen må jeg stå opp tidlig siden jeg skal bli med Merranda og Tara på At&t sånn at hun får bestilt seg en ny telefon etter som at hun klarte å prestere å mistet den i bakken og kunste hele skjermen, noen andre som har gjort det eller? høhø. Natt til fredag så er det "Blackfriday", alle butikkene åpner kl 2 om natten og er oppe til sent neste dag, så da blir det shopping! Har hørt at folk er helt gale siden det salg på absolutt alt, så det skal jeg filme, haha. Har egentlig ikke noen andre planer enn å spise god mat med venner og familie denne uken. Blir vel også julegavehandel natt til fredag også skal jeg og sette på negler i morgen eller noe. Aner seriøst ikke hva jeg skal kjøpe til venner og familie i Norge, noen som har tips, kan ikke være veldig tung og heller ikke ta så veldig stor plass, tips? Slenger med noen nydelige bilder jeg og Merr tok i dag, er forresten gravid om jeg ikke allerede har fortalt det, mye som kan skje på bare 3 måneder, jaja, dere får vel se babyen når jeg kommer hjem uansett. Er tre måneder på vei eller noe, husker ikke helt, men den kommer vel når den kommer.

Cream cheese filled strawberries

Heisan, i går lagde jeg og Merranda jordbær med en slags kremost fylling, de ble helt sykt gode, så da tenkte jeg og legge ut oppskriften her. Er også veldig enkelt og lage, pluss at det er gjort på 10 minutter.

Det du trenger er: 

* 1 eske/ pakke jordbær

* 225 gram kremost (Philadelphia ost)

* Ca 3 spiseskjeder med melis

* 1 ts med vaniljeekstrakt

* Digestive kjeks (trenger ikke mange, kun til å drysse på toppen av jordbærene)

 Slik gjør du:

1. Du begynner med å vaske og renske jordbærene.

2. Så lager du en grop i hver av de, store nok til at du får plass til kremosten, det kommer jo også ann på hvor mye du vil ha i hver jordbær.

 
3. Så finner du en bolle og blander sammen kremosten med ca 3 spiseskjeder melis og vaniljeekstrakt. Lurt å smake litt om hvor mye melis du vil ha i, hvis du vil ha fyllingen søtere tar du mer melis i, ca 4 spiseskjeder.

4. Du kan fylle jordbærene med en kakesprøyte pose eller bare en vanlig pose. Når jordbærene er fylt legger du Digestive kjeksene i en pose og knuser de til bitte små biter, nesten til pulver. Der etter strør du kjeksen over jordbærene som topping.

Enjoy!   

Regn regn og atter regn

Hei, har egentlig ikke gjort så mye i dag. Kom hjem fra skolen i 3 tiden og da hjalp jeg Tara med å rydde og støvsuge litt i huset. Merranda har vært med Mark på konsert i dag, og har enda ikke kommet hjem, Meghan dro også på samme konserten, siden hun ble ringt opp av venner som hadde en billett til overs. Så da satt jeg her da helt for meg selv og hadde ikke en ting å gjøre, de ditcher meg hele tiden liksom, haha! Jeg stakk ut en tur med Blake til Town for en times tid før jeg så kom hjem å stakk på treningsrommet for å jogge bort litt fett. Jeg kan helt seirøst ikke huske om jeg har trent en eneste gang siden jeg kom, så det var jammen meg på tide. Det skal regne her hele helgen og til og med hele neste uke. Hadde ganske fint vær i dag da, og det kommer vi til å ha i morgen også, men off kjenner det sånn på humøret når det er dårlig vær ute. Blir vel snø her om ikke lenge også, håper virkelig vi får litt snø til jul, får så mye mere julesteming.

Seriøst altså, nå skjønner jeg faktisk hvorfor Washinton er kaldt "Evergreen state".

Spreka! 

Fikk brendt bort en halv burger i dag, ikke værst! 

Meg og beste på sentret i Vancouver i går.

Også fine meg da, as always! 

Var med Margrethe på tirsdag, vi dro på Starbucks, Mc Donalds og Burgerville og kjøpte oss mat, vi hadde absolutt ingenting å gjøre, så da satt vi bare der å spiste da. Hun er også fra Norge forresten, vi går på samme skole, men har ingen klasser i lag, kjipt!

Finner ikke kameraet mitt, så foreløbi så tar jeg bilder med mobilen, vet de suger, men det gjør forsåvidt de jeg tar med kameraet mitt også. Natta ;*

Country

Seriøst alle her på vestkysten hører på country hele tiden, det var ganske uvant for meg når jeg først kom hit, men nå begynner jeg faktisk å like det, haha, har egentlig hele mitt livet hatet country, men men fint med litt forandring også. Her er mine farvoritt country sanger for tiden.

Hva synes du? haha, og ikke flir av meg!

Saturday

Heihei, har vært i Portland i dag på Ikea for å finne litt ting til det nye rommet mitt. Før vi dro på Ikea var jeg, Merranda, Meghan og Tara (min vmor) å spiste på Red Robin, jeg bestilte kylling med chips og salat også en liten skål med makaroni og ost, haha, jeg er så tjukk, jeg spiste heldigvis ikke opp halvparten en gang da. Nå har jeg og Meghan akkurat vært i stallen og ryddet og ordnet litt for hesten, og senere i kveld stikker jeg vel ut til byen eller noe. Glemte kameraet hjemme i dag, men tok noen bilder med mobilen.

Tara (min vmor) og Merranda.

Meg og Meghan som venter på mat.

Haha, random bilde jeg tok.

Snakkes!

Bryllup

Jeg kom akkurat hjem etter å ha vært i bryllupt til min bestevennine. Ja jeg vet der er uvaling i Norge å gifte seg på en alder av 17, men her så er det faktisk ganske vanlig. Er litt rat å tenkte på egentlig, men bryllupene her og i Norge er ganske forskjellige også. Selve bryllupet er ikke før sent på kvelden, eller rettere sakt rundt 7-8 tiden, etter på så spier man og "visit" eller snakker med folk osv. Var i allefall et kjempe fint bryllup, jeg og mine venninner serverte også i bryllupet, er ikke så vanlig å kjempe store retter her, så vi serverte bare kake, snack, saltat og noe å drikke. Tok ingen bilder, det var det ingen som gjorde heller, så jeg følte det hadde blidt litt domt hvis jeg var den eneste som satt å knipset bilder under selve sermonien. Jaja, uasnett så stakk jeg og Merranda til byen etter på å hang med Mark og Blake. Å nå sitter jeg i mitt nye hjem å skal se en film, Burlesque heter den, vet ikke helt om den er bra, men Merranda sa den var det, så da stoler jeg på henne. Jeg hater seriøst romantiske komedier, så det blir vel natta før filmen er ferdig om det er en sånn type film, haha. Her er litt bilder fra dagen i dag. Merranda som øver til prøve, som jeg er ganske sikker på at hun kommer til å bestå. Haha

Haha, hun oppfører seg sånn der hele tiden! 

Skype med Silje mi! 

Også ett et speilbilde før vi dro ut, var ikke sånn vi kledde oss i bryllupet da selvfølgelig, dette var tidligere på dagen. 

 Hva skal du i dag? (Siden det allerede er en ny dag i Norge nå)

Ny vertsfamilie

Jeg våknet i 11 tiden i dag av at jeg hostet igjen nå voldsomt, off jeg blir så sliten! Har hostet konstant i hele natt, så jeg måtte legge meg på et annet rom så jeg ikke vekte Merranda, stakkars henne. Nå begynner hun også å bli syk, så det eneste hun sier når hun også hoster er "It´s all your fault", haha, off! Jeg har forresten flyttet inn her i dag, har akkurat vært å hentet tingene mine fra tante. Hun har vært til kjempe støtte gjennom prosessen med å bytte vertsfamilie, så tusen takk! Er super fornøyd med familien og kan ikke vente med å få oppleve julen her bort med de. Familien består av far - Shane, mor - Tara, Merranda på 17, sånn som meg og Meghan på 15. 

Meghan til venstre og Merranda til høyre, kjempe fint bilde, men det var også det eneste jeg fant av de to, har ikke bilde av vertsmoren og faren min. 

Savner å være hjemme..

Jeg kjenner mer og mer savnet av å være hjemme. Har allerede vært her i snart tre måneder så da er det er vel kanskje ikke så rart. Jeg savner å bare klemme mammaen min og ikke minst brødrene mine. Det å bare få sove så lenge jeg vil helt til mamma kommer å vekker meg med frokost på senga og sier "god morgen dukka mi", å etter på stå opp å ta meg en lang dusj på mitt eget bad uten å ha noe å tenke på. Jeg savner å bare få ha huset for meg selv å bare få gjøre akkurat det jeg vil, sette på høy musikk og spise så mye junk food som jeg bare vil. Jeg savner å komme hjem fra skolen uten å ha noe å tenke på, bare hvor rotete huset ser ut å at det skulle vært ryddet til mamma kommer hjem. Jeg savner å ha familien og ikke minst vennene mine rundt meg. Jeg savner å bare ta bussen på Skei å trene på Velvære med jentene, og etter på dra å tanne. Jeg savner norsk mat og norsk natur, men mest av alt savner jeg mammaen min! Jeg er kjempe glad i deg mamma og du betyr ubeskrivelig mye for meg. Om syv måneder så ser jeg deg og resten av familien og vennene mine igjen, så i mens så får jeg bare nyte livet på andre siden av jorden, og ha våre telefonsamtaler midt på natten. Love you and miss you all! 

Savner dere masse <3 

Savner deg helt sykt mye Silje, vi må finne på så mye artig igjen når jeg kommer tilbake! 

Brit <3 

Odami <3 

Haha, fant ikke et annet bilde av hanne :-D sry! Savner dere i hver tfall masse! 

<3

<3

Dere som det ikke er bilde av, ikke føl dere glemt, tok de jeg hadde! :-) 

Se se se

Se hva jeg har kjøpt meg!!! Var innom kjøpesentret i Vancover i dag å når du først finner det du vil ha hos Victoria´s Secret kan du ikke gå uten å få kjøpt det, så da fikk jeg i hvertfall kjøpt skoene jeg ønsket meg. 

Hva synes du? 

Sleepover at Merranda´s

Heihei, i natt skal jeg sove hos Merranda, vi har akkurat vært ute å tatt boblebad, det var sykt herlig! Om ikke lenge flytter jeg inn hit. Jeg trodde først at jeg flyttet inn i morgen, men ikke alt er helt på plass enda, så det blir ikke før på fredag, uansett så gleder jeg meg. Enn det å få flytte inn hos beste venninnnen sin :-D 

Meg og Merranda koser oss! 

Meghan og meg

Har det så bra med den jenta! <3

Snakkes! 

Syk syk syk

Hei, jeg har vært hjemme fra skolen helt siden mandag med forkjølelse, jeg blir helt gal, er så rastløs! Jeg får heller ikke sove om nettene siden jeg hoster så mye. I kveld må jeg også til Brookelyn´s last night out, noe som jeg egentlig ikke har energi til i det hele tatt, men jeg føler at jeg må, siden det er Brookelyn. Jeg har heller ikke fått tatt noen bilder etter som at jeg har tilbragt de siste dagene i senga, å på toppen av det hele så skinner sloen der ute og det er varmt i luften. Off! Jaja, jeg får vel manne meg opp til å komme meg på bena og i dusjen, så snakkes vi! 

Hater å være syk på dager som dette. 

Wants from Victoria´s SecretØnsker meg så mye fra Victoria´s Secret at jeg blir gal, det er jo heldigvis jul snart da, *hint hint* MAMMA! De uggsene ser bare helt sykt "comfy" ut, satser på at de har fått de inn i butikk sånn at jeg kan dra så se på de i morgen. Sekken er vel mest for å bruke på skolen, jeg har nesten ingen vesker å bruke, for den jeg brukte revnet, å jeg er ikke akkuratt en "sy person", så jeg kjøper meg heller en ny. Den er jo så søt også.

Hva ønsker du deg akkurat nå?  

Hot tubbin

Herlig!

Min halloween

Heisann! Jeg feiret nesten ikke halloween i år, selv om jeg er i amerika. Litt rart egentlig, men jeg hadde min "final" på Drivers Ed, altså da min kjøreskole. Den besto jeg forresten også. Var helt sykt glad, siden da slipper jeg å dra ned til Portland for å så vente i 4 timer før jeg kan ta testen igjen. Det var faktisk overaskende mange som "failed", så det gjorde det ekstra godt å bestå. Jeg har 4 kjøretimer igjen før jeg får mitt amerikanse førerkort, men jeg må likevell kjøre opp i Norge når jeg kommer tilbake, men jeg trenger ikke å starte helt fra begynnelsen, jeg tror jeg kun trenger å ta 3-4 kjøretimer eller noe, å ta den norske førerkort prøven. Jeg er ganske unsikker på akkuratt dette, så er det noen som vet hvordan det funker, det kommer jo også selvfølgelig ann på hvilken stat du bor i. 

Noen som kan hjelpe meg og vet hvordan dette fungerer? 

Uansett etter jeg besto min "final" så dro jeg med Merranda til hennes besteforelde og feiret halloween, det hadde ordnet kjempe god mat, og alle ungene som var der hadde kledd seg ut i kjempe søte kostymer. Jeg og Merranda følte ikke for å kle oss ut, så vi dro like så godt til Winco for å kjøpte oss godteri, haha, på selveste Halloween. Den største forskjellen i fra Norge hvordan man går halloween var at her så feirer alle butikker halloween og du går liksom i butikkene og resturantene for å "tigge" godteri, du går selvfølgelig til hus også, men alle unger gikk samlet med sine foreldere innom alle butikker, for de ordnet med godteri og ballonger osv.. Haha, var litt morsom å se, alle var så søte. Jeg tok uheldigvis ingen bilder, noe som jeg absolutt skulle ha gjort, men lagå. Eller jeg tok ett av en dude som satt forran meg under prøven vi hadde.Fint eller hva? 

Engelsk

Siden det er så lenge siden jeg har blogget så tenkte jeg å skrive ett lite innlegg om hvordan det går med språket.

Den første måneden var veldig slitsom etter som at jeg måtte snakke, skrive og lese englesk konstant. Jeg var veldig sliten og hver eneste morgen jeg våknet, så måtte jeg instille hodet mitt på å snakke engelsk. Dette var veldig uvant, og jeg lengtet nesten hele tiden etter å få kunne snakke norsk. Jeg trodde hele tiden at jeg var sånn noenlunde god i å snakke engelsk helt jeg ble tvunget til å snakke det hver dag. Etter den andre måneden, hadde jeg ikke lenger den lengselen etter å få snakke norsk, det gikk faktisk ganske bra, og ikke minst fort før jeg ble vant til språket. Når jeg begynte på skolen gikk det faktisk overanskende bra, å skrive var ikke noe problem i det hele tatt, og jeg forsto absolutt alt hva lærerne snakke om osv, så skolen har egentlig ikke vært ett problem i det hele tatt. Når jeg i begynnelsen snakket med venner etter det hadde vært lang tid siden sist, så var det veldig vanskelig å huske alle ord på norsk, og ikke minst når jeg skulle snakke engelsk igjen etter å ha snakket norsk. Men nå etter å ha vært her i neste tre måneder, så går det gjevnt og både snakke, skrive og lese engelsk. Det kan hende av å til at jeg må spørre hva ett eller annet ord betyr, men det er jo liksom "ungdoms" språket, der de bruker 1000 forskjellig ord og uttrykk enn det de voksne gjør. Nå som jeg bor hos tante for en stund, kan jeg snakke så mye norsk som jeg bare vil, men likevell så snakker vi engelsk sammen siden det er så vanskelig for oss begge å huske at vi kan snakke norsk sammen, eller hun snakker svensk da, men det er jo nesten det samme uansett. 

Kan vel ikke si så mye mere enn at jeg vet at norsken min er helt elendig (tror jeg), haha, så dere får unnskylde mine skrive feil. 

Slenger med ett bilde av meg og søskenbarnet mitt, Kaia, fra tidligere i dag. Ha en fin dag dere der hjemme i Norge, jeg skal i allefall legge meg nå, etter som at klokken nesten er halv tre på natten her nå.

Snakkes!  

Long time no see

Heisann! 

Jeg vet at det er sikkert hundre år siden jeg blogget siden sist, så da tenkte jeg endelig når jeg har tid å poste ett innlegg bare sånn at dere får høre hvordan det går. Jeg kan vel begynne med å si at jeg under en prosess angående å bytte vertsfamilie, så akkurat nå bor jeg hos min tante mens jeg venter på at den andre vertsfamilien skal bli godkjent. Grunnen til at jeg bytter er vel fordi at forholdet mellom meg og vertsmoren min var ikke helt som det skulle Jeg vil ikke uttale meg for mye om det, men uansett så har jeg hatt det veldig tungt på grunn av alt det styret som har vært i det siste osv, så jeg har vært trøtt hele tiden, og det eneste jeg vil er å bare sove, men jeg håper det ordner seg etterhvert når alt begynner å komme på plass igjen. Jeg har jo det selvfølgelig kjempe fint, og kan ikke vente til å få oppleve amerikansk jul og nyttår osv, men akkurat nå føler jeg ikke at engergien er helt på topp. Den siste måneden har jeg følt at det er tusen ganger lettere å snakke engelsk, og alt på skolen går mye bedre enn forventet. Fikk faktisk 5,2 i snitt når jeg la om de engelske karaterene til norsk, så jeg er super fornøyd med det. Føler egentlig ikke at jeg har gjort så mye for å få gode karakterer heller, hehe.  

Jeg håper i hvertfall at alle der hjemme i norge har det kjempe bra, og så fort jeg får begynt med julegavehandelen så vil sende julegaver til de nærmeste, men siden jeg har så mange å sende til og det er så ekstremt dyrt, så blir det ikke rayban briller og canada goose jakke på alle, neida, men håper dere forstår. Savner dere i allefall masse!

Har ikke så mange bilder fra den siste måneden, men jeg slenger uansett med noen av de jeg har tatt.

Meg og Merranda før vi stakk ut på cosmic bowling.

Haha, så klarte hun selfvølgelig å komme bort i en hylle som datt ned og knuste 1000 ting, credz til hun for det!  

Speilbilde

FIne meg og Kasey

Thumbs up!

Meg og Meghan, søteste.

Kasey og Merranda

Jeg og Merranda, haha! 

Haha, jeg er så fin! 

Også midt opp i alt så fikk jeg hjemlengsel... :-(

Dette er det fineste jeg ser btw. 

Søteste Mark og Merranda.

Cookies baking. 

For meg går det fint å bare spise deigen, mehe. 

Mine favoritt tøffler, hello kitty in my heart ;*

Brookelyn og meg.

Chinese eller noe

My chinese lady

Cassie og meg

Haahh, leker sur.

Hangin out in town, as always, chill! 

And then buy us some candy at Winco.

Snakkes