desember 2012

Kino

Hei, sto opp i 11 tiden i dag og ryddet i ca en time før jeg tok en dusj, har egentlig ikke gjort en eneste ting i dag. Hjalp Meghan i stallen og har sett en film. Er så herlig å ha ferie, skal nyte de siste dagene. Vi bynner på skolen på onsdag, men vi begynner ikke med ett nytt semester før i slutten av januar. Tror jeg, Meghan og Sydney stikker på kino senere i kveld, vi tenkte å se "This is 40", har hørt den er ganske bra.En veldig awesome dag rettere sakt, snakkes! 

Up in the mountains

Heihei, har vært på "Sunset" i dag, ett fjell ca 40 minutter unna. Dit dro vi for å tilbringe dagen i snøen, siden det ikke er snø andre plasser enn på fjellet. Hadde en kjempe fin dag med bål, aking og mating av fulger. 

McKenzie og søte lille Skylar

Merranda, Courtney og meg

Scott og Rebecca

Meghan og meg

Søte Maddieson

Fine Meghan og Tara

Hahah, se øynene til Merranda! 

Fint!

Knall og fall

Bålkos!

Fine familien, Ryan, Allyce, Maddieson og Lexy

Akeeee

Vi matet fugler med cheese puffs, var kjempe artig! 

Også har vi jo super fotografen Meghan som knipset dette bilde.

Allyce, Tara og Rebecca

Ryan og Meghan på firehjulingen(quad)!

Hva synes du om bildene? 

Ny hest i hus

Dagen før julaften, altså da den 24, dro jeg, Meghan, Tara og Shane til en gård ikke så langt unna for å hente en liten mini-hest som Meghan fikk til jul. Den er helt sykt skjønn, synes jeg i hvert fall, Merranda syns den ser ut som en okse elns, haha! Jeg kom også nettopp inn etter å ha vært i stallen i en times tid, og nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og nyte at vi har ferie. Sto også opp i halv 11 tiden i dag, noe som er veldig tidlig til meg og være, for å trene. Ca tre ganger i uken er den ei dame som kommer hit for å trene sammen med oss på treningsrommet for å vise oss øvelser sånn at treningsøktene blir mer effektive. Hun er kjempe flink, og forventer heller ikke for mye av oss, men likevel så gir hun oss ett push.

Fina med fineste dobbelhaka, høhø!

Fine Milo og Katy

Meg og lille Milo

Søt

Rett før vi stakk inn så det slik ut ute, vakkert! 

Julebilder

For min vertsmor Tara i julegave fra Shane, var jeg, Meghan, Merranda og Shane og tok bilder av oss som vi rammet inn til henne. De ble kjempe fine, og Tara ble veldig rørt når hun åpnet gaven. Her er noen av bildene.Hva synes du om bildene? 

Merry Christmas!

Heihei, i dag feirer vi julaften i amerika. Sto opp kl 7 i dag for å åpne gaver før vi dro til besteforeldrene for å spise frokost med familien på Taras side. I går var vi hos Shanes familie og spiste god mat og åpnet gaver med hans familie. Hadde en kjempe koselig kveld. På lørdag tror jeg det var så lagde og dekorerte jeg og Meghan pepperkakehus som var litt annerledes enn det vi vanligvis gjør i norge, men likevel artig og hjalp på med julestemningen. Senere lagde vi også noe som er veldig vanlig å lage her i usa rundt spesielle anledninger, Rice Krispies treats. Er en helt sykt god kaketing som du lager av Rice Krispies, marshmallows og smør, veldig enkelt og lage! Trodde i dag når jeg våknet at gavene fra mamma og resten av gjengen i norge ikke var kommet, siden mamma og Tara har lurt meg i flere uker nå med at gavene ikke kom før etter jul, så var veldig koselig å få åpne gaver med norskmat osv i. Nå etter å ha kommet hjem fra besteforeldrene har vi smakt på forskjellig godteri og mat fra norge. Det artigste var når Tara fikk smake norsk "salt" lakris, haha, jeg skulle virkelig ha tatt en video av det, døde seriøst av latter. Uansett i går var vi også å hentet en liten mini hest på en gård eller farm ett lite stykke unna som Meghan fikk i julegave. Siden den er for liten til å fraktes i hestevogn så plasserte vi den bak i bilden til Tara. Det var helt sykt artig, vi flirte hele veien hjem, og Meghan satt bare i baksetet "oh noo, it peed, oh noo now it pooped", hahah!

Flinke kokken Megahn! 

Ferdig resultat av Rice Krispeis treats, mm! 

En veldig konsentrert Meghan! 

Både mitt og Meghans pepperkakehus, begynte veldig fint å dekorere mitt, men så ble det så fint at jeg måtte dæsje på litt ekstra av alt, haha! 

Hahha, dør av dette bilde! Suuur

Merranda, meg, Shane og Meghan

Fineste Tara og Shane

Gaver gaver gaver

Opprydding!

Nesten alle julegavene, er kjempe fornøyd med alt!

Merranda, meg og Allyce

Ei som slokna på sofaen rett før vi skulle dra, haha!

Ha en kjempe fin jul og ett godt nytt år!

Julefølelse

Heihei, jeg tok juleferie på fredag å har ikke følt for å blogge før nå. På lørdag var jeg på baskeballkamp til jentene på skolen vår med Maggie og Katie, husker ikke stillingen men Battle Ground tapte i hvert fall. Siden søndag har jeg slåpet i gostolen ved ovenen i stua og sett tv. I morrest våknet jeg til snø, fikk virkelig julefølelse da, følte meg som hjemme. Tok hvert fall en time etter jeg våknet før jeg først orket og dra meg ned i stua å sette meg framfor tven. Var å trente i går i ca 30 min, og før da hadde jeg ikke trent på en uke eller noe, så kan vel si at jeg kjente det i morrest. Uansett nå skal jeg spise forkostblandingen min og se resten av Nemo som står på tven. 

Hadde skypedate med søskene mine her om dagen, var så koselig at vi alle kunne snakke i lag igjen, savner dere! 

Her er ett bilde fra utenfor huset vårt nå, det meste har tint siden i mårrest da, men koselig uansett.

Juletreet vårt

Tara har kjøpt ett hjerte til meg som hun sa jeg måtte ta med hjem å henge på juletreet hjemme til neste år og alle år etter. Hun er så skjønn, er så kjempe glad i henne! 

Min "Stocking", HELLO KITTY IN MY HEART!

Koos!

Snakkes!

Artige spørsmål fra Amerikanere

Heisan, helt siden første dag i Amerika har jeg fått så veldig mange spørsmål om norge osv av Amerikanere, er så sykt artig når de spør spm vi i Norge ikke aner de kan tenke seg å spørre om en gang, her har dere noen. 

"Is Norway in Australia?"

"Do you guys have dogs out there?"

"Do like all people in Norway talk in your language?"

"Have you ever seen snow?"

"Is Norway the capital of Sweden?"

"Your hair look so soft and blond, can I feel it?" 

"If you learn english at school, why don´t you speak it then?" 

"I have heard there is vikings in Norway."

"Is sweden close to Norway?"

"Do you know....(insert name)?"

"Do you have IKEA out there?"

"Do all in Norway go to the same school?"

 Husker ikke alt nå, men skal legge ut om jeg kommer på fler. Jo, hva tror du? Har hatt en del artige øyeblikk siden jeg kom for å si det sånn! 

Christmas Shopping

Hei, har vært på julehandel som sakt, og holder nå på å pakke inn julegaver til venninner. Off, føler meg så slem, dålige gaver i år, så ikke bli skuffet, jeg mener det! Tanken som teller uansett, blir dobbelt så bra neste år da. Miranda ble med oss på sentret også i dag, jeg fant også noe til meg selv, en kjempe fin genser/ cardigan. Er litt usikker på hva jeg skal kjøpe til familien enda, men det blir vel mest sannsynlig amerikansk godteri, siden det var ønsket. Føler at jeg er litt sent ute med julegave handelen i år, etter som at det tar litt tid å sende også.

Meg på Nordstroms

Søte Meghan på Nordstroms

Meg og Miranda på senteret

Meg, Meghan og Tara (vmor)

Meghan, meg og MirandaMaten min på Olive Garden, nam!

Noen andre som har begynt julegavehandelen enda? 

4 Strand Braid

På lørdag hadde jeg og Megahn absolutt ingenting å gjøre, så da gikk vi på youtube og søkte på forskjellige måter å flette håret på. Vi fant en kjempe fin fletter kallt "4 Strand Braid" som vi lærte oss. Er enda litt vanskelig å få den helt perfekt, men synes den er en kjempe fin flette. Har lagt med en youtube video der du kan se hvordan man gjør den, tok litt tid å lære den, men når du har lært den glemmer du den ikke. Er også lettere å gjøre sånn som jeg og Meghan gjorde, vi fant fram sånn bomull/ stål stenger, aner ikke hva det heter, men du kan også bruke tråd, så blir det litt enklere å øve seg.Vises ikke så godt, men det var vanskelig å få den fram på bilde.

Hva synes du om fletten? 

Maggie time

Hei, jeg er hos min venninne Margrethe fra norge nå og skal trilbringe natten her. Så langt har vi spist pizza og vært sosial som alltid, på internett jeg her altså. Nicole er også her, Margrethe sin venninne. Blir vel film og kos seinere og i morgen stikker jeg med vertsfamilien min for å finne juletre, så må stå tidlig opp.. og jeg som skulle sove ut, lagå. 

Haha, fine Maggie og Nicole

Pizza

Begge har fått dobbelthake siden vi kom, det har sikkert noe med pizzaen og gjøre? 

Snakkes!