Reise

Kirkenes

Hei, 

Dagene her i finnmark har gått så utrolig fort, skulle absolutt hatt lengre tid her! Kommer til å dra tilbake så fort jeg får mulighet til det. Vi har vært her snart en uke, og flyet hjem går halv 12 i morgen. Her er et innlegg om hvordan dagen i kirkenes har vært . 

Jeg og kjæresten tok hurtigruta fra beste til kirkenes i dag tidlig. Var sykt hardt å stå opp så tidlig, men den gode frokosten på hurtigruta var en fin motivasjon, hehe, mat <3 Da vi annkom kirkenes dro vi rett til madeleine og immanuel sin hybel, der la vi fra oss koffertene før vi gikk ned til byen. Der fant jeg egentlig ikke så mye, men kjøpte litt ny sminke og en bursdagsgave til eirin, søstra til hans. Da madde og imm tok turen til näta, gikk vi på siciliana og kjøpe oss kebab, den smakte foresten nyyyydelig! 

 Senere gikk vi hjem å så "knerten i knipe" før vi ruslet ned igjen til byen, for å spise pizza på ritz. Har vært en kjempe koselig dag her, og vi har koset oss masse med søstersen og kjæresten! 

- Bilder fra dagenKebab <3

Søstersen og immanuelNaam! PussDessert - Oreeeo <3 

 Kan ikke si at vi har gjort så stort mye mer enn å spise mens vi har vært her oppe, men uansett så lever man bare en gang, mat <3 

Snakkes! 

 

 

 

 

Værnes

Hei! Det ble mobilblogging siden ikke pcen klarte å koble seg opp på internett her.. Vi sitter nå på værnes å venter på at det skal bli klart for boarding, men det er nesten en time igjen å vente. I mens koser vi oss med chilinøtter og frukt. Det ble egentlig ikke så mye shopping i dag, men jeg fant en fin jakke til kjæresten og et par topper og en shorts til meg selv, som jeg ble helt forelsket i! Kan legge ut bilder senere av innkjøpene.